cover image
Egyéb

"Rajzolj, hogy adhassunk" – I. Jótékonysági Gyermekrajz Aukció az OSC csapatával

2017. február 20. 11:26

Az OSC Vízilabda SE és az Egyszer-Volt Gyerektábor közös kezdeményezése, a "Rajzolj, hogy adhassunk" – I. Jótékonysági Gyermekrajz Aukciójára február 23-án 18:30-kor kerül sor Óbudán, az Esernyős – Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont- Szindbád Rendezvénytér helyszínén (1033 Budapest, Fő tér 2.).

A Krizsó Szilvia által vezetett árverésen – amelyen a Bajnokok Ligájában is vitézkedő OSC pólósai is ott lesznek – a 2016. karácsonya előtt "Rajzolj, hogy adhassunk” címmel meghirdetett rajzpályázatra beküldött, Kentaur – Erkel László díszlettervező, jelmeztervező, festő vezetésével összeült szakmai zsűri által kiválasztott 15 alkotásra lehet licitálni. A befolyt pénzösszeget a Cseppkő Gyermekotthonnak adományozzák, amellyel többek között az ott élő gyerekek társadalomba történő integrációját szeretnék elősegíteni.

A kezdeményezés célul tűzte ki, hogy a felhívás segítségével a gyerekek saját eszközeikkel járulhassanak hozzá a szülők nélkül felnövő társaik mindennapjainak szebbé tételéhez. Az eddig befolyt összegekből (meccs belépők) és szurkolóink tárgyi felajánlásából már két szobát fel is tudtak újítani.

Az aukció előtt a beérkezett pályamunkák közül a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt alkotásokat, köztük az árverezésen megvásárolható 15 képet is megtekinthetik egy kiállításon február 6.-március 3. között az aukció helyszínén, vagyis az Esernyős – Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont- Szindbád Rendezvénytér termében (1033 Budapest, Fő tér 2.), hétköznapokon 9,00-18,00 között.

Az esemény Facebook oldala: I. Jótékonysági Gyermekrajz Aukció

További információ: Virga Anita (06-30-496-1688)

Vízilabda hírek
osc
árverés