cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

XI. Volvo-kupa – még 2 nap!

2017. február 8. 11:35

Péntektől vasárnapig a Tüskeuszodában a magyar válogatott Szlovákia, Montenegró és Horvátország ellen játszik. Nyereményjátékunk sorsolását megtartottuk. Jegyek és bérletek még kaphatóak: tex.hu és jegyed.hu oldalak!

Mint beszámoltunk róla, Salamon Ferenc betegsége miatt kénytelen kihagyni a XI. Volvo-kupát, így rá nem számíthat Märcz Tamás. A szövetségi kapitány a BVSC centerét, Kovács Pétert hívta meg keretébe, így Kovács Gergő mellett a BVSC játékosa is első ízben húzhatja magára válogatott meccsen a nemzeti sapkát.

A keret csütörtökön este találkozik, leszámítva az öt egri játékost, akik ma este Barcelonában szerepelnek Bajnokok Ligája-meccsen – ők pénteken csatlakoznak.

Volvo_kupa_nyertesek.jpgA XI. Volvo-kupára meghirdetett játékunk véget ért, a sorsolás Baranyiné Bánffy Zsuzsannának, Réger Nórának, Szilágyi Edinának, Jánosa Dorottyának és Furka Zitának kedvezett, ők nyertek páros belépőt az esemény általuk kiválasztott napjára. Gratulálunk nekik, egyúttal várjuk jelentkezésüket a media@waterpolo.hu email címen.

A Tüskeuszodában várhatóan remek hangulat lesz – de fontos megemlíteni: még kaphatóak jegyek! Az új új éra első meccsein nagy szükség lesz a szurkolók buzdítására, amely nagy lökést adhat a csapatnak – éppen ezért kérik a játékosok, a stáb, hogy minél többen menjenek majd drukkolni. Szóval, irány a tex.hu és a jegyed.hu oldalak, majd péntektől vasárnapig az impozáns uszoda, a XI. Volvo-kupa!

A XI. Volvo-kupa magyar kerete:
Kapusok: Decker
Attila (Honvéd), Lévai Márton (Debrecen)
Mezőnyjátékosok: Bátori Bence (OSC), Bedő Krisztián (Eger), Decker Ádám (Eger), Erdélyi Balázs (Eger), Fülöp Bence (Szolnok), Hosnyánszky Norbert (Eger), Jansik Dávid (Szolnok), Kovács Gergő (Eger), Kovács Péter (BVSC), Manhercz Krisztián (Szeged), Mezei Tamás (Szolnok), Nagy Ádám (OSC), Tóth Márton (Ferencváros), Török Béla (BVSC), Vámos Márton (Szolnok), Zalánki Gergő (OSC)

Jegyeket, bérleteket a tex.hu és a jegyed.hu oldalon oldalon lehet váltani.

Volvo_2017_fb_cover.jpgA XI. Volvo-kupa (2017. február 10-12., Tüskeuszoda) nemzetközi férfitorna programja

Február 10., péntek:

Horvátország–Montenegró, 19:00
Magyarország–Szlovákia, 20:30

Február 11., szombat:
Horvátország–Szlovákia, 19:00
Magyarország–Montenegró, 20:30

Február 12., vasárnap:
Montenegró–Szlovákia, 10:00
Magyarország–Horvátország, 11:30







Vízilabda hírek
Férfi válogatott
märcz tamás
volvo-kupa