cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

XI. Volvo-kupa – még 3 nap!

2017. február 7. 11:51

Péntektől vasárnapig a Tüskeuszodában a magyar válogatott Szlovákia, Montenegró és Horvátország ellen játszik. A 26 esztendős Török Béla szerint határozottan a győzelem a cél, amelyhez a védekezés mellett gólokkal járulna ő is hozzá. Jegyek és bérletek még kaphatóak: tex.hu és jegyed.hu oldalak!

Három nappal a XI. Volvo-kupa előtt dübörög a nagyüzem: Märcz Tamás kihirdetett 18-as keretéből 13-an érdekeltek kedden és szerdán a Bajnokok Ligája-meccsein! Ráadásul az OSC Athénban, az Eger Barcelonában játszik, avagy utazás is színesíti a programot, ergo nagy válogatott készülésről, gyakorlásról nem beszélhetünk.

Éppen ezért mondta a Digi Sport reggeli műsorába meghívást kapó Török Béla, hogy az egyszerűségen lesz majd a Tüskeuszodában a hangsúly, miközben a csapat igyekszik majd minél többet megvalósítani abból, amint január első hetében Szolnokon gyakorolt.

„Ez a magyar válogatott, Budapesten játszik, függetlenül attól, ki hányadik lett az olimpián, minden mérkőzésnek úgy megyünk neki, hogy nyerünk! Nem várható tökéletes játék, de cél a győzelem!” – mondta határozottan a 26 esztendősen másodvirágzását élő játékos, aki saját szerepével kapcsolatban megjegyezte, nincsenek nagy csodák, jól kell bekkelnie, és emellett támadásban (főleg a kapufánál) gólerősnek kell lennie.

A BVSC-vel nagy hajrával a felsőházi szereplést kiharcoló játékos utoljára a 2013-as, VII. Volvo-kupán szerepelt – a Benedek Tibor irányította együttesben a junior-válogatott ellen két gólt jegyzett, majd Románia 12–9-es legyőzéséből három góllal vette ki a részét, s lett a mezőny legeredményesebb pólósa. Szóval, most sem feltétlen csak a centerek gyepálását várhatjuk tőle, amit bizonyít a bajnokságban lőtt 18 gólja is.

Fontos megemlíteni, az új éra első meccsein is nagy szükség lesz a szurkolók buzdítására, amely nagy lökést adhat a csapatnak – éppen ezért kérik a játékosok, hogy minél többen menjenek majd a Tüskeuszodába drukkolni. Szóval, irány a tex.hu és a jegyed.hu oldalak, majd péntektől vasárnapig az impozáns uszoda, a XI. Volvo-kupa!

A XI. Volvo-kupa magyar kerete:
Kapusok: Decker
Attila (Honvéd), Lévai Márton (Debrecen)
Mezőnyjátékosok: Bátori Bence (OSC), Bedő Krisztián (Eger), Decker Ádám (Eger), Erdélyi Balázs (Eger), Fülöp Bence (Szolnok), Hosnyánszky Norbert (Eger), Jansik Dávid (Szolnok), Kovács Gergő (Eger), Manhercz Krisztián (Szeged), Mezei Tamás (Szolnok), Nagy Ádám (OSC), Salamon Ferenc (OSC), Tóth Márton (Ferencváros), Török Béla (BVSC), Vámos Márton (Szolnok), Zalánki Gergő (OSC)

Jegyeket, bérleteket a tex.hu és a jegyed.hu oldalon oldalon lehet váltani.

Volvo_2017_fb_cover.jpgA XI. Volvo-kupa (2017. február 10-12., Tüskeuszoda) nemzetközi férfitorna programja

Február 10., péntek:

Horvátország–Montenegró, 19:00
Magyarország–Szlovákia, 20:30

Február 11., szombat:
Horvátország–Szlovákia, 19:00
Magyarország–Montenegró, 20:30

Február 12., vasárnap:
Montenegró–Szlovákia, 10:00
watch?v=Iut7JNTJJE4Magyarország–Horvátország, 11:30






Vízilabda hírek
Férfi válogatott
märcz tamás
volvo-kupa
Török Béla