Szövetség

Az Utánpótlás Bizottság és az Igazolási és Átigazolási Bizottság közleménye

2017. február 3. 17:28

A Bizottságok felhívják az érintett sportszervezetek figyelmét, hogy 2017. február 5. napján lezárul a fiú utánpótlás bajnokság köztes átigazolási időszaka. A Bizottságok tapasztalták az UP bajnokság versenykiírása és lebonyolítása között fennálló differenciát, ezért az átigazolt játékosok szerepeltetésével kapcsolatosan az alábbiak szerint rendelkezik.

Az Igazolási és Átigazolási Bizottság az MVLSZ Elnöksége által elfogadott, BENU Utánpótlás Bajnokság Versenykiírásában megjelölt játékidőpontok, és szakaszhatárok alapján határozta meg a fiú utánpótlás korosztályok számára a köztes átigazolási időszakot.
A szezon közben végbement változások folytán az alap és középszakasz határa eltolódott, és a kiírástól eltérő időpontra került.

Miután a sportszervezetek éltek a köztes átigazolás adta lehetőségekkel és betartották annak előírt határidejét, ezért a Bizottságok akként foglalnak állást, hogy a köztes időszakban átigazolt fiú utánpótlás játékosok, 2017. február 5. napján már az új sportszervezetük színeiben léphetek pályára, függetlenül attól, hogy az alapszakasz még nem zárult le.

Felhívják a Bizottságok az érintettek figyelmét, hogy az elhalasztott mérkőzéseken kizárólag az eredeti időpontban, adott sportszervezetnél játékra jogosult sportoló szerepeltethető.

Dr. Szívós István
MVLSZ Utánpótlás Bizottság
Elnök

Dr. Marosvári Attila
MVLSZ Igazolási és Átigazolási Bizottság
Elnök
Szövetségi hírek
up
bizottság
szivós
marosvári
igazolás