cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Hétvégén lesz keret a Volvo-kupára

2017. február 3. 12:05

Február 10-12. között a Tüskeuszodában a magyar válogatott a győzelemért ugrik medencébe. Märcz Tamás Szlovákia ellen irányítja először a csapatot, majd a Montenegró és Horvátország elleni parti következik. A kapitány a szombati forduló után vasárnap hirdeti ki keretét. Jegyek, bérletek: tex.hu és jegyed.hu oldalak!

„Jó ilyen támogatással nekiindulni!”

Ezt Märcz Tamás szövetségi kapitány mondta a kinevezése után, utalva többek között arra a rengeteg bátorító üzenetre, amelyet kapott. Nos, a sydneyi olimpiai bajnok első hivatalos mérkőzésén Szlovákia ellen vezetheti csatába a magyar válogatottat, méghozzá a hagyományosan rangos XI. Volvo-kupán!

Az új éra első színre lépése lesz ez, a Tüskeuszodában három napon keresztül drukkolhatunk a csapatnak, amelyre nem kis erőspróba vár. Az említett, szlovákok elleni első találkozó sem feltétlenül ígérkezik könnyűnek, hiszen riválisunk a világligában alaposan megszorította a szerbeket (csak ötméteresekkel kapott ki), majd szombaton az olimpiai negyedik Montenegró, vasárnap pedig az olimpiai ezüstérmes Horvátország lesz az ellenfél. Kimondottan erős tehát a mezőny, nem hiába a budapesti világbajnokságra készülnek a csapatok!

Azt már tudni, hogy a horvátok és a montenegróiak is meglehetősen erős csapattal érkeznek, a magyar kapitány a szombati bajnoki forduló után várhatóan vasárnap hirdeti ki keretét.

Jegyeket, bérleteket a tex.hu és a jegyed.hu oldalon oldalon lehet váltani.

A XI. Volvo-kupa (2017. február 10-12., Tüskeuszoda) nemzetközi férfitorna programja

Február 10., péntek:

Horvátország–Montenegró, 19:00
Magyarország–Szlovákia, 20:30

Február 11., szombat:
Horvátország–Szlovákia, 19:00
Magyarország–Montenegró, 20:30

Február 12., vasárnap:
Montenegró–Szlovákia, 10:00
Magyarország–Horvátország, 11:30
Vízilabda hírek
Férfi válogatott
märcz tamás
volvo-kupa