cover image
Egyéb

Jövőt segítő miskolci igazolás

2017. február 2. 11:18

Kis Istvánt nevezték ki a klub utánpótlás szakmai igazgatójának.

Miskolcon jó ideje alaposan fellendül a pólóélet. Manapság ott tartunk, hogy az első osztályú csapat története során első ízben biztos résztvevője a felsőházi küzdelmeknek, avagy legrosszabb esetben is nyolcadikként zárja a szezont. Persze ennél is merészebbek a tervek, miként Sike József vezetőedző fogalmazott: „A felsőház kötelez bennünket, avagy a legjobbaknak is szeretnénk méltó ellenfelei lenni!”

No, a szerda esti fordulóban láthattuk, nem csak szavak ezek: a csapat kiélezett meccsen 7–7-es döntetlent játszott az Euro Kupában elődöntős Ferencvárossal, ami után Varga Zsolt is külön gratulált a borsodiaknak.

Ahol a felnőttcsapat mellett szintén külön figyelmet fordítanak a gyerekekre: büszkén jelentették be, hogy 2017 februárjától utánpótlás szakmai igazgatónak szerződtették Kis Istvánt. A Horkai György munkáját a juniorválogatottnál is segítő, korábban Debrecenben is dolgozó volt 205-szörös válogatott pólós szerződtetése garancia a fejlődésre, nem véletlenül fogalmazott Bachner András klubelnök úgy, hogy „Személy szerint nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatunk és remélem, hogy István kitartó, hozzáértő munkája hozzájárul majd a miskolci utánpótlás játékosok fejlődéséhez.”

Vízilabda hírek
miskolc
kis istván