cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

XI. Volvo-kupa: Szlovákia ellen mutatkozik be Märcz Tamás

2017. január 6. 16:23

A szövetségi kapitány kihirdetett keretének megtartotta első edzését Szolnokon, mint fogalmazott, mindezt az ismerkedés jegyében. Közben kiderült a XI. Volvo-kupán (február 10–12.) a szlovákok ellen ül először a válogatott kispadján.

Megtartotta első edzését Märcz Tamás, férfiválogatottunk szövetségi kapitánya. A szolnoki, péntek délelőtti tréning a szakvezető kiemelte, hogy az ismerkedés jegyében telt, de természetesen a szakmai munkát is elkezdték. Délután sajtónyilvános edzés következik – erről fotókkal illusztrált tudósítással jelentkezünk majd.

Közben kiderült, hogy Sydney bajnoka Szlovákia ellen mutatkozik be hivatalos mérkőzésen a válogatott kispadján. A XI. Volvo-kupát február 10–12. között rendezik a Tüskeuszodában, sorrendben Szlovákia, Montenegró és Horvátország lesznek az ellenfelek, a tervek szerint az összes mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Magyar férfiválogatott
Szövetségi kapitány:
Märcz Tamás
Edzők: Gerendás György, Németh Zsolt
Orvos: dr. Gábor Antal
Gyúró: Illés Roland
Mentális tréner: Kenyeres András

Keretedzés
Időpont:
2017. január 5–8.
Helyszín: Szolnok, Vízilabda Aréna

Meghívott játékosok
Kapusok: Decker
Attila (Honvéd), Lévai Márton (DVSE), Nagy Viktor (Szolnok)
Mezőnyjátékosok: Bátori Bence, Kovács Gábor, Nagy Ádám, Salamon Ferenc, Zalánki Gergő (OSC), Bedő Krisztián, Erdélyi Balázs, Kovács Gergő (Eger), Fülöp Bence, Jansik Dávid, Mezei Tamás, Vámos Márton (Szolnok), Kovács Péter, Török Béla (BVSC), Manhercz Krisztián, Sedlmayer Tamás (Szeged), Tóth Márton (FTC)









Vízilabda hírek
Férfi válogatott
märcz tamás