Döntött az elnökség: Märcz Tamás lesz az új férfikapitány!

2016. december 15. 17:05

Kétkörös titkos szavazás útján a Märcz Tamásra, a BVSC szakvezetőjére esett a döntéshozók választása, így 2017. január 1-től hivatalosan felkérte őt dr. Kemény Dénes MVLSZ-elnök a kapitányi posztra. A szakember örömmel vállalta el a feladatot.

Mint ismeretes, a Magyar Vízilabda Szövetség férfiválogatott szövetségi kapitányi posztra kiírt nyílt pályázatra 13-an – Cseh Sándor, Dabrowski Norbert, Fodor Rajmund, Gyöngyösi András, Teodoro Hadziteodoru, Lukács Dénes, Märcz Tamás, Igor Milanovics, Szécsi Zoltán, Tóth Gyula, Vad Lajos, Vidumanszky László, Vincze Balázs – nyújtották be pályázatukat. Az MVLSZ elnöksége legutóbbi ülésén felhatalmazta dr. Kemény Dénes elnököt, hogy vegye fel a kapcsolatot a pályázókkal, az egyeztetésekről pedig számoljon majd be a testület tagjainak, akik a pályázati anyagokat is megkapták. 

A Magyar Vízilabda Szövetség csütörtökön tartotta soros ülését, a jelenlévő elnökségi tagok (az új-zélandi leány junior világbajnokságon tartózkodó dr. Faragó Tamás és dr. Beck György nem lehetett jelen) meghallgatták Kemény Dénes beszámolóját, értekeztek, majd kétkörös titkos szavazás során döntöttek.

Ezen döntés végeredménye alapján felhatalmazták az elnököt, hogy Märcz Tamást kérje fel szövetségi kapitánynak. „Nagyszerű pályázatok születtek, nem volt könnyű dönteni. A szavazás után telefonon értesítettem Märcz Tamást, hogy rá esett a választásunk, egyben hivatalosan felkértem a férfiválogatott szövetségi kapitányának. Sikeresen meg kell állapodjunk a szerződés feltételeiben, és akkor 2017. január 1-től ő látja el a feladatot” – adott tájékoztatást dr. Kemény Dénes MVLSZ-elnök.BENU Férfi MK

A-HID OSC ÚJBUDA - ZF-Eger

2016. dec. 17. 16:00

BENU Férfi MK

SZVSC - Racinet H

2016. dec. 17. 17:45

BENU Férfi MK

-

2016. dec. 18. 18:00

Komjádi-kupa döntő, 2016
Komjádi-kupa elődöntők, 2016. december 7.
BVSC-Messina női Euroliga 2016
Női válogatott edzés - 2016.11.25. - Fotók: Madar Dávid
BENU Női Magyar Kupa, döntő - 2016
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok