cover image
Egyéb
Szövetség
Felnőtt Válogatott
Férfi

Ők a kapitányjelöltek!

2016. december 12. 22:05

Ahogy arról már beszámoltunk, tizenhárom szakember pályázik a magyar férfiválogatott szövetségi kapitányi posztjára. A neveket pénteken a nemzetközi kupában is szereplő csapatok, edzők érdekében nem hozta nyilvánosságra a Magyar Vízilabda Szövetség, most viszont mindenki megismerheti a pályázók listáját.

December 9-én, pénteken 12 órakor járt le a férfiválogatott szövetségi kapitányi posztjára kiírt pályázatok leadási határideje, amely időpontig tizenhárom szakember küldte el a jelentkezését a Magyar Vízilabda Szövetségbe.

A kapitányjelöltek névsora: Cseh Sándor, Dabrowski Norbert, Fodor Rajmund, Gyöngyösi András, Teodoro Hadziteodoru, Lukács Dénes, Märcz Tamás, Igor Milanovics, Szécsi Zoltán, Tóth Gyula, Vad Lajos, Vidumanszky László, Vincze Balázs.

Az MVLSZ elnöksége legutóbbi ülésén felhatalmazta Kemény Dénes elnököt, hogy vegye fel a kapcsolatot a pályázókkal, az egyeztetésekről pedig beszámol majd a testület tagjainak, akik a pályázati anyagokat is megkapják. Az elnökség december 15-én csütörtökön ül össze, az elnökségi ülés első napirendi pontja a kapitánykérdés, amelyben titkos szavazással dönt majd a testület.
Vízilabda hírek
Szövetségi hírek
Férfi válogatott
férfivalogatott szovetsegi kapitany