cover image
Egyéb

Férfi BENU Magyar Kupa: elfogytak a jegyek

2016. december 10. 22:09

A Magyar Vízilabda Szövetség 150-150 regisztrációhoz kötött, ingyenes belépőt biztosít a szurkolóknak a négyes döntő mindkét napjára (december 17-18., Tüskeuszoda), a többit a résztevő csapatok kapják. Az igénylések befutottak, feldolgozás alatt vannak, kedden-szerdán várhatóak a visszajelzések.

Miközben a három Bajnokok Ligája-csapatunk szombaton a nemzetközi porondon vitézkezdett (az Eger Belgárdban, az OSC Nizzában nyert, míg a Szolnok az Olympiakosz ellen döntetlenezett), a Honvéd nyugodtan készült a soros megméretésre, amely nem más, mint a jövő hétvégi BENU Magyar Kupa négyes döntője!

Ismeretes, a sorsolás úgy hozta, hogy 17-én, szombaton az elődöntőben előbb az A-Híd-OSC-Újbuda-ZF-Eger (16.00), majd a Szolnoki Dózsa-Közgép-RacioNet-Honvéd (17.45) párharcokra kerül sor. A másnapi finálét 18 órakor rendezik. A négyes döntő helyszíne pedig a budapesti Tüskeuszoda.

A Magyar Vízlabda Szövetség ingyenessé tette a belépést, ugyanakkor regisztrációhoz kötötte. Az elődöntőkre és a fináléra egyaránt 150-150 szurkolónak biztosítja a belépést – az előzetes regisztrációs kérelmeket a media@waterpolo.hu címre lehetett elküldeni, a leggyorsabbak jutnak belépőhöz. Igénylések tömkelege fiutott be a megadott címre, ezek feldolgozása zajlik - kedden-szerdán várhatóak a visszajelzések.

Az MVLSZ ezen kívül az elődöntő mind a négy csapatának 150-150 belépőt biztosít, illetve a két finalista másnap 300-300 belépő karszalagot kap, amellyel gazdálkodhat.



Vízilabda hírek
BENU
benu magyar kupa
férfiak