cover image
Egyéb

Tévémeccsen feszül az Újváros az UVSE-nek

2016. november 16. 9:59

A női bajnokság középszakaszának 3. fordulójában Mihók Attila csapata 16 órától az M4 Sport élő közvetítése mellett a bajnok ellen mérkőzik. Emellett Szentes–Szeged és Honvéd–BVSC meccseket rendeznek.

A női bajnokság középszakaszának 3. fordulóját rendezik szerdán, közte egy M4 Sport által élőben közvetített meccset! Ezen 16 órától a Dunaújváros és az UVSE csap össze. Egy hónapja, az alapszakasz 4. fordulójában a Hajós-uszodában magabiztos játékkal 13–7-re nyert Áts Bertalan csapata, amely százszázalékos teljesítménnyel áll az élen.

„Erőszakosabban kell vállalnunk az egy egy elleni harcot” – mondta Gurisatti Gréta, mintegy előrevetítve, hogy felettébb akaratos hazaiakra készülhetnek az újpestiek. Persze ismerve a fővárosiakat, nyilván nem ijednek meg ettől, sőt, avagy minden remény megvan arra, hogy valóban a sportágat népszerűsítő partit láthatunk.

A Szentes–Szeged összecsapás pikantériája, hogy a hétvégén a BENU Magyar Kupa selejtezőjének 2. körében Kövér-Kis Réka vezérletével, a felek egymás elleni 10–10-es döntetlenje után a Szentes jutott tovább. A bajnokságban a Szeged áll jobban, kérdés, nő vagy csökken a különbség a csapatok között.

A Honvéd a BVSC-t fogadja, amely nyilvánvalóan már a szombati MK-elődöntőre készül. Mert ismeretes, Dunaújvárosban a hétvégén a négyes döntőt rendezik, amelyben Szentes–UVSE és Dunaújváros–BVSC elődöntőket tartranak a Fabó Éva Sportuszodában.

Női ob I., középszakasz, 1. csoport
A 3. forduló programja
November 16., szerda

Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Grpahics–UVSE – Dunaújváros, 16.00 (tv: M4 sport)
Hungerit-Szentesi VK–Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem – Szentes, 19.00
RacioNet-Honvéd–BVSC-Zugló-Diapolo – Szőnyi út, 20.00

Az állás:

1. UVSE 21 pont
2. Dunaújváros 16 pont
3. BVSC 13 pont
4. Szeged 9 pont
5. Szentes 3 pont
6. Honvéd 0 pont





Vízilabda hírek
női bajnokság