cover image
Egyéb

Dubaji pólócsapat magyarokkal: jön egy újabb torna!

2016. november 2. 15:12

Dubai Camels WPC – ez a neve annak a vízilabdacsapatnak, amelyben több mint harminc nemzeti pólóbarátai játszanak, nemtől és kortól függetlenül.

Igazi örömcsapat a Dubai Camels, amely szerdánként és vasárnaponként edz a Hamdan Sport Complexben, emlékezhetünk, ebben a multifunkcionális létesítményben járt már a magyar férfiválogatott is Világliga Szuperdöntőn, mint ahogyan a szegedi utánpótlás is képviselte már magát egy nemzetközi tornán.

A klubban több mint harminc nemzet fiai és lányai játszanak (például szír, amerikai, orosz, egyiptomi, dél-afrikai, indiai), van négy magyar játékos is. Burger Péter, aki játékos-edző/menedzser, amolyan mindenes, valamint Rózsahegyi Levente, Busak István és Tramontini Zsolt.

A csapat kéthavonta az Abu Dhabi WPC-vel játszik mérkőzéseket. Most azért is írunk róluk, mert a csapat részt vesz majd azon a nemzetközi tornán, amelyet Sri Lankán rendeznek december elején, és amelyen dr. Kiss Gergely lesz az egyik védnök, valamint ott is lesz majd háromszoros olimpiai bajnokunk az eseményen.

dubaicamels3.jpgEnnél nagyobb durranás lesz viszont a februári, saját rendezésű torna a Hamdan Sport Complexben. Ez lesz a klubkövetkező nagyobb eseménye, az előzőt októberben rendezték, amelyen tíz csapat vett részt: Libanonból, Szaúd-Arábiából, Iránból, az Emirátusokból és Magyarországról is, a Faterpolo csapata.

Most is várják a jelentkező csapatokat, Burger Péternél lehet érdeklődni a részletekről – szinte biztos, hogy legalább egy magyar klub ott lesz majd.

Az alábbi videó egy rövid összefoglaló az októberi tornáról.

A februári esemény Facebook-oldala itt nyitható meg
.

A klub weboldalához ide kell kattintani.
 
-ds-
Vízilabda hírek
dubai
dubaj
dubai camels
burger péter