cover image
Egyéb

Erdélyi Balázs, az egri csillag

2016. október 25. 15:50

A válogatott pólós abban a megtiszteltetésben részesült, hogy felkerült arra a neves listára, amelyen a hevesi megyeszékhely legjobbjaira szavazhatnak.

Amint az egri klub honlapja is beszámolt róla, a hét elején tartotta meg az Egri Lokálpatrióta Egylet azt a sajtótájékoztatóját, amelyen bejelentették, hogy immár tízedik alkalommal választhatja meg a megyeszékhely lakossága Eger csillagait. Helyi társaságokra, intézményekre, szervezetekre, fiatalokra szavazhatnak az egylet honlapján, valamint a Turinform Irodában a Bajcsy-Zsilinszky utca 9. szám alatt. A szavazatok akkor érvényesek, ha minden kategóriában leadják voksukat. A szavazás, november 21-én zárul, az eredményhirdetés advent első vasárnapján lesz.

Az idei szavazásra 42 javaslat érkezett, s végül 15 jelölés került fel a szavazólapokra. Köztük a fiatalok kategóriában Erdélyi Balázsra is szavazhatnak. A ZF-Eger válogatottja csapatával Rijekába, a Primorje elleni szerdai Bajnokok Ligája-meccsre utazott – ki tudja, mire a csapattal hazaér, lehet, már sok-sok szavazatot adnak rá a sportrajongók.

Vízilabda hírek
erdélyi balázs