cover image
Szövetség

Kemény Dénes további négy évig az MVLSZ elnöke

2016. október 22. 10:53

A tisztújító közgyűlésen ismét bizalmat kapott dr. Kemény Dénes. A megválasztott új elnökség megtartotta első ülését, amelyen elfogadta az elnöki előterjesztést, amely szerint a szövetség új főtitkára Hesz Máté, ügyvezetője pedig Nemcsik Balázs. Férfi szövetségi kapitányi poszttal kapcsolatban úgy határozott, hogy következő, novemberi ülésén dönti el, milyen szisztéma szerint választja ki a válogatott szakvezetőjét.

A Sportok Házában megtartott tisztújító közgyűlésen egyhangúlag választották meg a szövetség elnökének dr. Kemény Dénest. A szervezet társelnöke a továbbiakban is dr. Beck György lesz.
watch?v=l3yUcFdkV_4&feature=youtu.be  
Alelnöknek dr. Molnár Tamást és Vári Attilát választották. Az MVLSZ elnökségének tagjai: Benedek Tibor, Biros Péter, dr. Boros Tamás, dr. Faragó Tamás, Gergely István, dr. Hoffmann Tamás, Kovács István, Magyar József, Nyíri Zoltán, Pázmányi Gábor, dr. Szívós István, Tóth Sándor.
watch?v=05oG0z1z0C0&feature=youtu.be 
watch?v=0nSPz5SAC_E&feature=youtu.beA megválasztott új elnökség megtartotta első ülését, amelyen elfogadta az elnöki előterjesztést, amely szerint a szövetség új főtitkára Hesz Máté, ügyvezetője pedig Nemcsik Balázs. A férfi szövetségi kapitányi posztról is értekezett az elnökség, és azt a döntést hozta, hogy következő, várhatóan novemberi ülésén dönt arról, milyen szisztéma szerint választja majd ki a válogatott szakvezetőjét.
Szövetségi hírek
MVLSZ
kemény dénes