cover image
Egyéb

Belgrádban kezelik a szolnokiak szerb olimpiai bajnokát

2016. október 18. 15:58

Andrija Prlainovicsnál mononukleózist diagnosztizáltak, így minden bizonnyal ebben az esztendőben már nem számíthat rá Cseh Sándor, a Szolnoki Dózsa-Közgép vezetőedzője.

Szerdán újabb fordulót rendeznek az E.ON férfibajnokságban – már a negyediket. Egy nagy hiányzója bizonyosan lesz a napnak, sőt nagyon úgy néz ki, ebben az esztendőben az összes fordulónak, hiszen a szolnokiak szerb olimpiai bajnoka, Andrija Prlainovics beteg, és odahaza ápolják.

„A Szeged elleni meccsünk másnapján rutinszerű vizsgálatra ment, amely során kiderült, hogy minden bizonnyal komoly betegségben szenved” – erősítette meg Cseh Sándor vezetőedző, utalva arra, hogy a Pro Reccóból érkező játékosnál mononukleózist diagnosztizáltak.

Prlainovicsot Belgrádban kezelik, sokat kell pihennie, és miután általában egy-másfél hónap a gyógyulás ideje, a bajnok szakvezetője úgy számol, hogy idén már nem számíthat az átlövőre.

Szolnokon még annak idején Bálint Ákos kapus szenvedett ezzel a betegséggel, míg nem is oly rég Vámos Mártonnál vetődött fel a gyanú – de nála aztán kiderült, a mandulája okozta a rossz értékeket. Egerben Biros Barnabást kezelték emiatt a betegség miatt, de ez keserítette meg az életét két esztendeje a horvátok olimpiai bajnokának, Sandro Suknónak is.

Mi mást, jobbulást kívánunk Andrija Prlainovicsnak!
Vízilabda hírek
prlainovics
cseh sándor
szolnok
betegség