cover image
Egyéb

Az UVSE korosztályos csapata bronzérmes a makarskai tornán

2016. október 2. 19:27

A horvátországi tornán a Rijeka ellen sikerült megszereznie a harmadik helyet a liláknak.

Rácz Bálint edző vezetésével vett részt Makarskában a gyermektornán az UVSE csapata, amely az első napon 14-5-re verte a házigazdát, majd a Kranj ellen 18-5-re sikerült nyernie.  

Aztán szombaton sikerült megvalósítani a számukra kitűzött minimális célt, a legjobb négy közé jutást, miután kora délután legyőzték a Jadran Split csapatát. Az esti mérkőzésen még nagyobb volt a tét, hiszen győzelem esetén döntőt játszottak volna. Végül egy utolsó másodperces távoli lövéssel 11-9 lett az eredmény a montenegrói csapatnak, így másnap a bronzért játszhattak a lilák.

A harmadik helyért ellenfelük az iszonyatos hátszéllel játszó Primoje Rieka volt. Ezen a találkozón nem is a horvát csapat, sokkal inkább a játékvezetés nehezítette meg a magyar csapat dolgát Rácz Bálint szerint, de a bronzérem egy percig sem forgott veszélyben. Mindenki játéklehetőséget kapott, 16-9-re nyerte a találkozót az UVSE.

A torna gólkirálya:
Vigvári Vince
A torna legjobb játékosa: Molnár Erik

Az UVSE csapata: Csiszer Ádám, Turcsányi Kristóf, Fazekas Donát, Fekete Pauló, Vigvári Vince, Lehocky András, Hertzka Dominik, Koska Rajmund, Dombi Máté, Molnár Erik, Dóczi Márton, Molnár Bálint, Lovas Tamás, Nánási Ádám
Vízilabda hírek
uvse
rácz bálint