cover image
Egyéb

Tropicarium - UVSE Utánpótlás torna Kecskeméten

2016. szeptember 29. 8:58

Szeretsz végigszurkolni egy-egy vízilabda mérkőzést? Szeretnéd már most ismerni a következő évek legnagyobb neveit? Akkor a hétvégén Kecskeméten a helyed!

Most hétvégén, azaz 2016. szeptember 29. és október 2. közt kerül megrendezésre a Tropicarium – UVSE Nemzetközi Utánpótlás Vízilabda Torna a Kecskeméti Fürdőben. A rangos megmérettetésen Magyarországot a debreceni DVSE, a Vasas-Continental és az UVSE Vízilabda Sportegyesület fiataljai képviselik. Rajtuk kívül még három csapat, a szerb VK Vojvodina és a WPC Partizan Raiffeisen, valamint a görög Olympiacos SFP ugrik a medencébe, hogy megmutassa a világnak, melyikük a víz igazi bajnoka.

Minthogy utánpótlás kupáról van szó, a játékosok mind 2000. január 1. után születtek. De aki azt hiszi, hogy ők csak gyerekek, és az ő mérkőzéseik nem lehetnek lélegzetelállítóan izgalmasak, az téved. Mind mind versenysportolók, akik közül nem egy több mint egy évtizede edz és készül, hogy a jövő Kásás Tamása vagy Benedek Tiborja lehessen! A hangulat, a szórakozás tehát garantált, a színvonalról pedig a szervezők gondoskodnak.

Minden csapat játszik mindenkivel, tehát ötször fognak 4 x 8 perces csatákat vívni. A végső győztes az a csapat lesz, amelyik a torna utolsó mérkőzéséig a legtöbb pontot zsákmányolja. 
watch?time_continue=42&v=_kcu8uptw6U (forrás:rcmedia)
Vízilabda hírek