cover image
Szövetség

Sportbiztosítással segíti játékosait a Magyar Vízilabda Szövetség

2016. november 2. 9:33

A biztonságra építve kezdi a 2016/2017-es szezont a Magyar Vízilabda Szövetség. Szeptembertől minden versenyengedéllyel rendelkező játékosára kiterjedő sportbiztosítást kötött az UFS Group közreműködésével.

A korábban csak válogatott játékosok számára elérhetővé tett sportbiztosítást bővítette ki minden versenyengedéllyel rendelkező játékosa számára a Magyar Vízilabda Szövetség. A szerződés keretében minden, a szövetségben aktív játékost sport és balesetbiztosítás védelmez a legkiszolgáltatottabb időszakban.
Az AIG Biztosító termékeke minden, a sporttal összefüggésben álló sérülésre fedezetet nyújt az igazolt játékosok számára. A biztosítás minden olyan balesetre térít, ami edzésen, hivatalos vagy edzőmérkőzésen, vagy az oda-vissza utazás során következett be, a világ bármely pontján.
Bár a nemzetközi sportéletben teljesen természetes, hogy a sportolók pályára sem lépnek, illetve medencébe sem ugranak megfelelő biztosítás nélkül, Magyarországon még mindig extrának számít egy magas szintű sportbiztosítás.

Ahhoz, hogy a biztosítás legteljeskörűbben kiszolgálja játékosait, a szövetség ismét az UFS Group Kft. sportbiztosítási szakértőjének bevonásával választotta ki a megfelelő terméket.

Természetesen itthon is megtalálhatóak a piacon különböző sportbiztosítási termékek, de ezekről a sérülés után rendszerint kiderül, hogy nagyon korlátozott térítéssel szolgálnak. Pedig a sportolók nem engedhetik meg maguknak, hogy egy sérülés után biztos háttér nélkül maradjanak, hiszen sok esetben az ellátás és a rehabilitáció több százezer forintos költséggel jár.

Az UFS Group magyar tulajdonú alkusz cég, akik fennállásuk óta négyszer nyerték el a Business Superbrands díjat. Sokoldalú termékpalettájuk mellett az elmúlt 3 évben kezdtek el kiemelten sportbiztosításokkal foglalkozni. Az amerikai AIG Biztosítóval együttműködve dolgoztak ki egy gyerekekre, profikra és amatőrökre is egyaránt megköthető biztosítási csomagot, melynek értékesítésére az UFS Group kizárólagosságot kapott.

Az UFS Group - a Magyar Vízilabda Szövetség mellett - partnerei között köszöntheti az atlétikai, a röplabda, az öttusa szövetséget, valamint számos sportegyesületet.
A cég ügyfelei közé tartozik már több olimpiai és világbajnok sportoló is, például a kalapácsvető Pars Krisztián és a női röplabda válogatott.
Szövetségi hírek
biztosítás