cover image
Egyéb
Utánpótlás
Férfi

Döntőben az ifjúsági válogatott Krétán

2016. július 30. 20:49

A spanyolokat két góllal verte a 98-as válogatott, vasárnap az aranyéremért játszik a Comen-kupán Montenegróval.

Horkai György csapata előbb délelőtt 28-3-ra verte a gyengécske erőt képviselő Ciprust, majd este, az elődöntőben 18-16-ra győzte le a már sokkal erősebb, és meglehetősen durva Spanyolországot a nagyon rangos Comen-kupán!

A kőkemény mérkőzésen a kapitány szerint a szívük vitte előre a játékosokat, igazi csapatjátékot mutattak, elviselték, hogy Teleki Andrást, Nagy Ádámot és Vadovics Viktort is cserével állították ki. Burián Gergő, aki az előző, spanyolok elleni csoportmeccsen víz felett kapott nagy ütést, 9 gólt szerzett ma este. A döntőben Montenegró lesz az ellenfél.
 
"Ez már olyan csapatjáték volt a srácoktól, ami nagyon közelít ahhoz, amit szeretnénk látni tőlük. Elindultunk egy olyan úton, ami nagyon sok szép jót ígér, persze még további munkára van szükség. A spanyolok nagyon kemények voltak, így maga a meccs is, mi szinte elfogytunk, de a csapat jól és még jobban reagált. Burián Gergő ma nagyon gólerős volt, nagyon jól játszott, de mindenkit meg tudok dicsérni. Holnap Montenegró lesz az ellenfél este, szeretnénk visszavágni nekik a csoportmeccsen elszenvedett vereségért" - így az utánpótlás-válogatottak szövetségi kapitánya.
 
Eredmény - Comen-kupa, Kréta:

Spanyolország-Magyarország 16-18 (3-4, 5-7, 5-4, 3-3)
Gólszerzők:
De la Fuente 6, Granados 5, Paul 3, Salvador 2, illetve Burián 9, Nagy Á. 3, Schmölcz 2, Zerinváry, Kósa, Sugár, Teleki
 
-ds-
Vízilabda hírek
Utánpótlás
Utánpótlás - Fiú ifjúsági válogatott
horkai györgy
ifiválogatott
ifjusagi valogatott
podgorica
u18-as válogatott