cover image
Egyéb

A szerbek nem változtattak: a vb- és Eb-győztes csapat a riói együttes

2016. július 26. 14:32

Miképpen a riói női mezőnyben a magyar, a férfiben a szerb válogatott egyezik meg teljesen a januári, belgrádi Európa-bajnok csapattal, avagy Bíró Attilához hasonlóan Dejan Savics sem változtatatott. Szerbia szövetségi kapitánya persze ebben már rutinos, hiszen a hivatalossá vált 13-as olimpiai kerete nem csupán az Eb-, hanem a 2015-ös világbajnok kerettel is megegyezik. Így a mieinknek ezzel a csapattal kell felvenniük a harcot majd a riói olimpia vízilabda-tornájának (a teljes program itt letölthető) augusztus 6-ai nyitómeccsén, majd akár ki tudja, a későbbi, remélhetőleg minél jobb helyosztón.

A szerb válogatott riói kerete:
Gojko Pijetlovics (Oradea), Dusan Mandics (Pro Recco), Zsivko Gocics (Szolnok), Sava Randjelovics (Brescia) Milos Csuk (Eger), Dusko Pijetlovics (Pro Recco), Szlobodan Nikics (Galatasaray), Milan Alekszics (Szolnok), Nikola Jaksics (Partizan), Filip Filipovics (Pro Recco), Andrija Prlainovics (Pro Recco) Stefan Mitrovics (Szolnok), Braniszlav Mitrovics (Eger)
(zárójelben a játékosok azon klubjai szerepelnek, amelyben az előző idényben játszottak, ahonnan bekerültek a válogatottba)

Vízilabda hírek
Szerbia
rio