cover image
Egyéb

Egy Csepp Hazai Pálya Rióban is!

2016. július 25. 13:56

Az E.ON Hungária Kft. a nagy sikerű roadshow záróakkordjaként az olimpián résztvevő csapatinak minden egyes tagjának limitált kiadású, egyedi tervezésű ezüst amuletteket nyújtott át.

„Játsszanak bárhol, bármikor, vízilabda csapatainknak idegenben is ugyanannyi buzdításra van szüksége, mint amikor itthon mérkőznek meg. Tegyünk azért, hogy külföldön is azt érezhessék, a magyar szurkolók energiája minden pillanatban velük van és erőt ad nekik a sikerhez!”

A Magyar Vízilabda Szövetség egyik főtámogatója, az E. ON Hungária Egy Csepp hazai Pálya nevű remek kezdeményezése a végéhez ért. Júliusban 11 helyszínes vízgyűjtő roadshow keretében járták az országot, amelynek állomásain maximum 2 dl mennyiségű vizet hozhatott bárki. Ezeket összegyűjtötték, megtisztították, és végül kis üvegcsékbe töltötték. A magyar vizek esszenciáját limitált kiadású, egyedi tervezésű ezüst amulettekbe helyezték – ennek az átadására került sor ünnepélyes keretek között a Hajós uszodában, minden játékos kapott belőle egyet.

„Hogy idegenben is úgy érezhessék: az Egy Csepp Hazai Pályán keresztül velük van a szurkolók támogatása” – szólt a szlogen, amely kapcsán Károlyi Zsuzsanna, a cég kommunikációs- és marketingvezetője elmondta, hogy a kezdeményezés felettébb sikeres volt, és örülnek, hogy ezzel is népszerűsíteni tudták a sportágat.

„A sport, így a vízilabda is a szurkolóért van, ez a nagyszerű kezdeményezés még közelebb hozza a szurkolókat a csapatainkhoz. A szimbólum kint, Rióban is emlékezteti majd a játékosokat, hogy mennyien drukkolnak nekik” – fogalmazott Nemcsik Balázs, a Magyar Vízilabda Szövetség főtitkára.

A szövetség ezt követően – megköszönve a támogatást – Benedek Tibor és Bíró Attila szövetségi kapitányok révén átnyújtotta a cég képviselőinek az ajándékát: egy-egy játékosok által aláírt labdát, valamint egy közös fotót.
Vízilabda hírek
eon
egycsepp