cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Jön, jön, jön: BENU-kupa!

2016. július 4. 9:09

A nők Olaszország ellen kezdenek a Margitszigeten, a férfiak a horvátok ellen játszanak először. Szerdától vasárnapig pólófesztivál a Margitszigeten!

Mielőtt az olimpiára utazna női- és férfiválogatottunk, rangos hazai tornán tesztelheti az erejét: július 13–17. között a BENU-kupán vesz részt mindkét csapatunk. Jegyet, bérletet a jegyed.hu oldalon lehet vásárolni.

Figyelem, a női válogatott szerdán 20.30-tól az olaszok, csütörtökön 20.30-tól az ausztrálok ellen játszik a Széchy-medencében, ezeken a mérkőzésekenmajd úgynevezett Becsületkassza lesz – azaz mindenki annyit fizethet, ha akar, amennyit megér neki, hogy lássa a mérkőzést. A belépés mindkét napon regisztrációhoz kötött volt, 500 főt tudunk így fogadni - ezúton jelezzük, a lista megtelt.
Ami a befolyt összeget illeti: a csapat a Magyar Vízilabda Szövetséggel közösen nemes célra ajánlja fel. Az összegyűlt pénzt ugyanis az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa számlájára utalják majd. A karitatív tevékenység ezzel nem ér azonban véget, hiszen egy elkészített babát dedikál még az olimpia előtt a Bíró Attila irányította társaság, amelyet az év második felében az MVLSZ hivatalos támogatójának, a Marriott Hotelnek a jótékonysági rendezvényén árvereznek majd el, hogy további pénzt gyűjtsenek az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa számára.

A pénteki, spanyolok elleni összecsapás 19 órától már a Hajós-ban lesz, méghozzá a férfiválogatott meccse előtt. Benedek Tibor is bízik benne, megtelnek újra a lelátók. Csapata július 15–17. között küldheti csatába játékosait, amikor is az olimpiai címvédő Horvátország, Ausztrália és Grúzia ellen szerepel majd a csapat.

Ezekre a meccsekre kell jegyet váltani.

 
A BENU Kupa programja:

Július 13., szerda:

Széchy-uszoda:

Spanyolország-Ausztrália - 19.00 (női mérkőzés)
Magyarország-Olaszország - 20.30 (női mérkőzés)

Július 14., csütörtök:
 
Széchy-uszoda:

Spanyolország-Olaszország - 19.00 (női mérkőzés)
Magyarország-Ausztrália - 20.30 (női mérkőzés)

Július 15., péntek:

Hajós-uszoda 50-es medence:

Olaszország-Ausztrália - 13.00 (női mérkőzés)

Grúzia-Ausztrália - 17.30 - (férfimérkőzés)
Magyarország-Spanyolország - 19.00 (női mérkőzés)
Magyarország-Horvátország - 20.30 (férfimérkőzés)

Július 16., szombat:

Hajós-uszoda, 50-es medence:


Horvátország-Ausztrália 19.00 (férfimérkőzés)
Magyarország-Grúzia - 20.30 (férfimérkőzés)

Július 17., vasárnap:

Hajós-uszoda, 50-es medence:

Magyarország-Ausztrália - 10.00 (férfimérkőzés)

Széchy-uszoda:

Horvátország–Grúzia – 10.00 (férfimérkőzés)
Vízilabda hírek
Férfi válogatott
benu kupa
Férfi válogatott
Női válogatott