cover image
Egyéb

Volvo-autókat kaptak férfi- és női játékosaink

2016. június 29. 14:21

A cég és a szövetség tíz esztendeje tartó jó kapcsolatának újabb fejezeteként 16 új személygépkocsit kaptak használtra válogatottjaink.

Immáron tíz esztendeje tart a kapcsolat a Magyar Vízilabda Szövetség és a Volvo Autó Hungária Kft. között – a cég sok sikert élt már meg közösen a pólósokkal, elég, ha csak férfiválogatottunk olimpia bajnoki címeit, világbajnoki aranyérmét, vagy női csapatunk Európa-bajnoki győzelmét említeni. Nem beszélve a nagy sikerű Volvo-kupákról.

Nos, a cég tovább erősítve az együttműködést, meglepve válogatottjainkat. Férficsapatunk szerda délelőtti, sajtónyilvános edzésének végére egyszer csak begördült 13 hófehér új Volvo személyautó, amelyet férfiválogatottunk tagjai kaptak meg használatra. Hármat pedig női válogatottunk játékosai kapnak.

„Sikeres csapat mellé kellenek olyanok, akik igyekeznek levenni a gondot a vállukról, a felkészülési időszakban ez különösen fontos. Mi a kényelmet, a biztonságot nyújtjuk. Olyan csapattal dolgozunk együtt, amely méltán a legeredményesebb, talán legkedveltebb csapatsport Magyarországon” – fogalmazott a kulcsok átadásánál Bodrogai Gábor, a Volvo Autó Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

„A Volvo és a magyar kapcsolat nem újkeletű, nagyszerű a kapcsolat. Most a pekingi olimpia előtti időszak jut eszembe, nem csak az autók, hanem a végkifejlett miatt is. Közösen reméljük, most így történik. Köszönjük a támogatást!” – mondta dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.

Benedek Tibor is megköszönte a támogatást, majd félig tréfásan, félig komolyan megjegyezte: „Eddig sem volt jellemző a fiúkra a késés, egy kezem meg tudom számolni, a három év alatt hányszor késett valaki az edzésről. Ezekkel az autókkal még biztonságosabban és gyorsabban jutnak majd el az uszodába.”

Férfiválogatottunk szövetségi kapitánya aztán hozzátette: „Örülök, hogy az autóknak hála ebben is egységesek leszünk, tovább erősíti ez a lehetőség a csapategységet, köszönjük!”



Vízilabda hírek
volvo