cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi
Női

Rio előtt 5 napos pólóünnep a Margitszigeten!

2016. június 23. 15:30

Mielőtt az olimpiára utazna női- és férfiválogatottunk, rangos hazai tornán tesztelheti az erejét: július 13–17. között a BENU-kupán vesz részt mindkét csapatunk. Jegyet, bérletet a jegyed.hu oldalon lehet vásárolni.

Alighogy véget ért a szenzációsan sikerült férfi Bajnokok Ligája Hatos Döntő, újra valóságos pólóünnepre van kilátás a Margitszigeten. A nyári, riói olimpiára készülő női- és férfiválogatottunk július 13–17. között a BENU-kupán szerepel, várhatóan ismét frenetikus hangulatban. Mindez már csak azért is valószínű, mert csapatainknak az olimpia előtt ez lesz az utolsó tornája!

Európa-bajnok női együttesünk kezdi majd a sort: július 13-15. között három ötkarikás riválisát, Ausztráliát, Olaszországot és Spanyolországot látja vendégül. A négy csapat ismeretében nyugodtan állíthatjuk, bombaerős torna lesz ez – „Számítunk szurkolóink buzdítására!” – nem véletlenül mondta ezt Bíró Attila szövetségi kapitány.

A csapat szerdán 20.30-tól az olaszok, csütörtökön 20.30-tól az ausztrálok ellen játszik a Széchy-medencében. Figyelem, itt majd úgynevezett Becsületkassza lesz – azaz mindenki annyit fizethet, ha akar, amennyit megér neki, hogy lássa a mérkőzést. A befolyt összeget felajánlják majd a lányok egy alapítványnak.

A belépés mindkét napon regisztrációhoz kötött, 500 főt tudunk így fogadni. Az előzetes regisztrációs kérelmeket a media@waterpolo.hu címre lehet elküldeni. Egy e-mail címről maximum 2 darab igénylést tudunk elfogadni! Kérjük, az igényelt belépők számán kívül add meg neved, e-mail címed és telefonos elérhetőséged, hogy értesíteni tudjunk! Igénylésed kizárólag akkor érvényes, ha visszaigazolást is kapsz az e-mail címedre. Kérjük, a visszaigazoló e-mailt kinyomtatva hozd el magaddal a gyorsabb bejutás érdekében.

A pénteki, spanyolok elleni összecsapás 19 órától már a Hajós-ban lesz, méghozzá a férfiválogatott meccse előtt. Benedek Tibor is bízik benne, megtelnek újra a lelátók. Csapata július 15–17. között küldheti csatába játékosait, amikor is az olimpiai címvédő Horvátország, Ausztrália és Grúzia ellen szerepel majd a csapat.
Ezekre a meccsekre kell jegyet váltani
Július 15., péntek

Grúzia–Ausztrália 17.30
Magyarország–Spanyolország
(női mérkőzés) 19.00
Magyarország–Horvátország 20.30

Július 16., szombat
Horvátország–Ausztrália 19.00
Magyarország–Grúzia 20.30

Július 17., vasárnap
Horvátország–Grúzia 10.00
Magyarország–Ausztrália 11.30

Jegyárak

Napijegy:
2000 forint
Bérlet: 5000 forint
VIP-bérlet cateringgel: 25 000 forint
Vízilabda hírek
Férfi válogatott
Női válogatott
benu-kupa
jegyek
benu kupa 2016
benu kupa