cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Montenegróban a Benedek-csapat

2016. június 23. 9:21

A férfiválogatott csütörtöktől Herceg Noviban vesz részt egy négycsapatos erős nemzetközi tornán. Az első ellenfél Horvátország lesz.

Két nagy tornán tesztel a riói olimpiai előtt a férfiválogatott, a budapesti BENU Kupán július közepén, valamint Herceg Noviban csütörtöktől szombatig. Emellett a mieink edzőtáboroznak még a szerbekkel, valamint lesz egy brazilok elleni miskolci felkészülési meccs, a köztes időszakokban magában készül fel az ötkarikás játékokra.

A csapat hétfőn utazott Dubrovnikba, ahol négy közös edzést hajtottak végig a fiúk a házigazda horvátokkal, mind a négy hasznos volt, de miért is ne lett volna az.

Benedek Tibor csapata és a stáb a magyar-portugál Eb-meccset már Herceg Noviban nézte meg, nagy volt az öröm, mint ahogyan mindenhol máshol, ahol magyarok figyelték a focimeccset. Kellemes ráhangolódás volt ez a szabadprogram a már éles meccsek előtt.

A kapitány többször is nyilatkozta az elmúlt hetekben, hogy Rió előtt fontos, hogy sikerélmények érjék a játékosokat, azaz olyan meccseket nyerjünk, ahol komoly ellenfél áll a másik oldalon. Nos, Montenegróban komolyak az ellenfelek: az olimpiai bajnok, vb-ezüstérmes horvátok, az Eb-ezüstérmes montenegróiak és a mindig veszélyes spanyolok.

kupinger.jpgA mieink csütörtökön és pénteken negyed 8-kor kezdenek, szombaton viszont este 9-kor kezdődik a meccs Montenegró ellen, mert a házigazda mindig később játszik, a „főmeccsen”.

Gyönyörű az uszoda Herceg Noviban, a helyieknek is kiváló program ez a torna.

Élő közvetítéstől egyelőre nem tudunk, de igyekszünk minél hamarabb tájékoztatni olvasóinkat az eredmnényekről.

A montenegrói torna programja:

Június 23., csütörtök:


Magyarország-Horvátország 19.15
Montenegró-Spanyolország 21.00

Június 24., péntek:

Magyarország-Spanyolország 19.15
Montenegró-Horvátország 21.00

Június 25., szombat:

Horvátország-Spanyolország 19.15
Montenegró-Magyarország 21.00
 
A férfiválogatott 19-es olimpiai kerete

Kapusok
: Bisztritsányi Dávid (OSC), Decker Attila (Szolnok), Nagy Viktor (Szolnok)

Mezőnyjátékosok: Bátori Bence (OSC), Bedő Krisztián (Eger), Decker Ádám (OSC), Erdélyi Balázs (Eger), Gór-Nagy Miklós (OSC), Hárai Balázs (Eger), Hosnyánszky Norbert (Eger), Kis Gábor (Szolnok), Madaras Norbert (Szolnok), Manhercz Krisztián (Szeged), Szivós Márton (Eger), Tóth Márton (Ferencváros), Varga Dániel (Szolnok), Varga Dénes (Szolnok), Vámos Márton (Szolnok), Zalánki Gergő (Eger)
Vízilabda hírek
Férfi válogatott
Férfi válogatott
Benedek Tibor
rio 2016
olimpia