cover image
Egyéb

A bérletek mellett már napijegyek is

2016. május 24. 13:57

A június 2–4. közötti férfi BL Hatos Döntő a jegyértékesítő partner oldalán az első helyet viszi! Nem csoda, hogy a viadal vonzza az embereket, éppen ezért a szervezők ahova csak tudtak, lelátókat varázsoltak a Hajós uszoda 50-es nyitott medencéje köré. Jegyinfók a jegyed.hu oldalon!

Már a hat részvevő is ismert, a program is megvan, már csak ki kell várni, míg eljön a nagy nap!

A férfi Bajnokok Ligája Hatos Döntőjében a Szolnok, az Eger, illetve a négy külföldi együttes, az olasz Recco, a görög Olympiakosz, a spanyol Barceloneta és a horvát Jug elképesztő miliőben küzdhet majd a trófeáért.

És az esemény rangját tovább emeli, hogy a Recco, az Olympiakosz és a Jug is megnyerte már odahaza a bajnokságát, a Barceloneta a döntőben szerepel, valamint az Eger és a Szolnok egymással csatázik a honi trófeáért. Azaz valóban a legjobbak küzdenek majd a BL-serlegért!

A férfi Bajnokok Ligája Hatos Döntő vonzza is az embereket, éppen ezért a szervezők ahova csak tudtak, lelátókat varázsoltak a Hajós uszoda 50-es nyitott medencéje köré, így a Szigeten sohasem látott nézőszám előtt küzdhetnek majd a csapatok! A 3 napos bérletek mellett – miután ma felszabadult a külföldi csapatok megmaradt jegykontingense – 15 órától napijegyek is kaphatóak a jegyed.hu oldalon!

A mind a 3 napra, minden meccsre érvényes bérletet 9990 forintért lehet továbbra is megváltani. Az első napra (amikor az Eger és a Szolnok is negyeddöntőt játszik) a két meccsre 3500 forint, a második napra (1 helyosztó, 2 elődöntő) 4000, a harmadik napra (bronzmeccs, döntő) 5500 forintért váltható napijegy.

Nincs is annál jobb aktuális visszaigazolás a sportág hazai népszerűségére, mintsem az a lista, amely a jegyed.hu oldalon olvasható. A jegyértékesítéssel foglalkozó partnerünk TOP 10 listájában található ugyanis első a LEN Bajnokok Ligája Final Six!


Férfi Bajnokok Ligája Hatos Döntő – 2016. június 2–4., Margitsziget
A program

Június 2., csütörtök:


A négy közé jutásért:
ZF-Eger–Jug Dubrovnik (horvát) 19.00
Szolnoki Dózsa-Közgép–CN Barceloneta (spanyol) 20.30

Június 3., péntek:

Meccs az 5. helyért 17.30

Elődöntő:
Szolnoki Dózsa-Közgép/Barceloneta–Olympiakosz Pireusz (görög) 19.00
ZF-Eger/Jug Dubrovnik–Pro Recco (olasz) 20.30

Június 4., szombat:


Meccs a 3. helyért 19.30
DÖNTŐ 21.00
Vízilabda hírek
Final Six Budapest - Hírek
BL Final Six
bérlet
jegyek