cover image
Egyéb

BL Final Six: Figyelem! Fogynak a bérletek!

2016. április 27. 15:40

Kisebb átmeneti szünet után – amelyet a jogtulajdonos LEN szabályai szerint kellett beiktatni – újra lehet bérletet venni a várva várta férfi BL hatos döntőre! A mostani árusítás során piacra dobott 700 bérletből már csak 250 van szabadon, amelyeket a jegyed.hu oldalon 9990 forintért lehet megváltani. Hír, hogy az Olympiakosz 800-at megvett a szurkolóinak, azaz le kell majd szurkolni a görögöket.

Újra szabad a vásár!

Mindez azt jelenti, hogy ismét lehet bérteleket vásárolni Európa top vízilabda klubeseményére, a BL hatos döntőre, amelyet június 2. és 4. között a Hajós-uszodában rendeznek. Nincs is annál jobb aktuális visszaigazolás a sportág hazai népszerűségére, mintsem az a lista, amely a jegyed.hu oldalon olvasható. A jegyértékesítéssel foglalkozó partnerünk TOP 10 listájában található ugyanis a LEN Bajnokok Ligája Final Six!

Garantált lesz a hangulat.

Főleg úgy, hogy a csoportmérkőzések alakulása folytán már bizonyos, két magyar együttes, a bajnoki döntőt egymás ellen játszó Szolnok és Eger lesz ott a mezőnyben – mellettük a címvédő olasz Pro Recco, a horvát Jug Dubrovnik és a görög Olympiakosz Pireusz kvalifikálta már magát. A hatodik csapat az előző sorozat bronzérmese, a spanyol CN Barceloneta és ezüstérmese, a horvát Primorje Rijeka közül kerülhet ki.

Legutóbb 2004-ben nyert magyar csapat BL-t, éppen a mostani helyszínen, a Hajós Alfréd Sportuszoda nyitott 50-es medencéjében a Domino-Honvéd – most itt a lehetőség az újabb sikerre. És ne feledjük, 2017-ben is Budapest ad otthont a hatos döntőnek!

FINALSIXLOGO.jpgAmi a jegyvásárlást illeti: az eddigi nagy érdeklődés mindezek fejében nem meglepetés, ugyanakkor többen is jelezték, hogy jelenleg nincs rendelkezésre álló jegy. Nos, valóban így volt: a hatos döntő jogtulajdonosa, a LEN saját szabályai alapján a majdani résztvevő csapatok számára 4000 jegyet lefoglalt. Ezekre a jegykontingensekre a Final Sixbe jutott csapatok igényt tarthatnak azonos mennyiségben.

Természetesen – mint minden ilyen eseményen – előreláthatóan marad még „kihasználatlan” jegy, de a szektorok, az elérhető jegyek megnyitása csak akkor lehetséges, ha az összes igény befutott a kluboktól. Ennek határideje elvben május 15. (a BL-csoportküzdelmek utolsó fordulója egyébként május 18-án lesz), az azt követő pár napban várható, hogy ismét elindul a jegyvásárlási lehetőség.

De most itt van ez a páratlan lehetőség: 9990 forintos áron 700 bérlet került a piacra, amelyből még 250 nem talált gazdára! Ezeket a minden találkozóra, mind a három napra érvényes belépőket a jegyed.hu oldalon lehet megvásárolni. A hangulat garantált, ráadásul az Olympiakosz 800 bérletet vásárolt a szurkolóinak, avagy lesz kit leszurkolni a magyar drukkereknek.

Május 3-tól a 4-es és 6-os vonalán közlekedő Combino-villamosokon, illetve óriásplakátokon is találkozhatunk az esemény hirdetésével, valamint a Nemzeti Sport napilappal is elindul egy közös kampány. Ehhez a hírhez kapcsolódik egy újabb jó hír: azok között, akik lefotózzák magukat a villamos mellett a hirdetéssel, és a Facebook-on feltöltik #finalsixbudapest2016 és #waterpolocombino hashtag címszóval, május 23-án három páros jegyet sorsolunk ki az esemény első, második és harmadik napjára.


Vízilabda hírek
Final Six Budapest - Jegyek, utazás és szállás
Bajnokok Ligája hatos döntő
Final Six
jegyvásárlás
bérlet