cover image
Egyéb

Levél vízipólós barátaimnak

2016. március 2. 17:21

Kedves Sporttársak, Kedves Barátaim!

Mindenekelőtt, köszönöm a sok gratulációt és azt, hogy úgy drukkoltatok, mint én szoktam a magyar vízilabdameccseken!

A filmes sikert tényleg a vízilabdának is köszönhetem: 37 éve járok nap mint nap az uszodába, rengeteg barátot szereztem, megtanultam a csapatmunkát, suli után nem szipózni jártam az aluljáróba, hanem szaladtam a Sporiba.

Viszont! Sosem tartoztam a kimagaslóan tehetséges pólósok közé. Ezért is tudtam 22 éves koromtól teljes erőbedobással filmeket készíteni.

A 67%-os lövés teljesítményem, a Senior Budapest-bajnokság 4 meccse alatt született… Viszont büszke vagyok arra, hogy a HETE csapatában a mai napig játéklehetőséget kapok és élvezhetem ezt a csodálatos sportot.

Szóval minden PÓLÓSNAK gratulálok, akik most és korábban eredményeikkel hírünket vitték a világban, remélem, kiemelkedő vízilabdásaink sikerei a miénkkel közösen mutatnak példát és szereznek örömet mindenkinek!

Köszönöm!

Rajna Gábor

Utóirat:

Nagyra becsült barátom és mesterem Horváth János egy képemre, melynek címe „erős védekezés”, az alábbi kommentet írta. Igaza volt!
rajjjjjjjjjjjj.JPG  
„Se nem szoros, se nem zóna, rossz kézzel blokkol, nem használja a támaszkodó kezet..., lábtempó nulla.... Más nem jut eszembe!"
Vízilabda hírek
oscar
rajna gábor
saul fia