cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Női

Ünnepnap ünnepeljük az Eb-győztes csapatot!

2016. március 1. 18:17

Március 15-én a Hajós Alfréd Sportuszodában Kanada ellen vív felkészülési mérkőzést női válogatottunk – itt és ekkor ünnepeljük meg Bíró Attila együttesét. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Aki nem jutna be: az M4 élőben közvetíti a 18 órakor kezdődő partit.

„Ez a belgrádi aranyérmes csapat köszöntője lesz” – árulta el Bíró Attila, aki ennek megfelelően Kanada ellen azt a tizenhárom játékost küldi vízbe, akik Szerbia fővárosában aranyérmet nyertek. A felkészülési mérkőzést március 15-én 18 órakor rendezik, az M4 élőben közvetíti a találkozót.

„Kivételes alkalom lesz ez, hiszen nagyon sokat nem játszunk már itthon hivatalos mérkőzést a riói olimpiáig. Ennek megfelelően igyekszünk majd kiszolgálni a nézőket” – tette hozzá a szövetségi kapitány, aki hétfőn kezdi az edzéseket a keretével, majd néhány nappal később Görögországban játszik csapatával egy felkészülési tornán. Na, de ezekről majd később.

Már csak azért is, mert a Magyar Vízilabda Szövetség említett mérkőzésre ingyen engedi be a nézőket!

Íme, ennek a felhívása!

A Magyarország–Kanada női mérkőzésre (2016. március 15., 18 óra) a belépés Ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. Az előzetes regisztrációs kérelmeket a media@waterpolo.hu címre lehet elküldeni.
Egy e-mail címről maximum 2 darab igénylést tudunk elfogadni!
Kérjük, az igényelt belépők számán kívül add meg neved, e-mail címed és telefonos elérhetőséged, hogy értesíteni tudjunk! Igénylésed kizárólag akkor érvényes, ha visszaigazolást is kapsz az e-mail címedre. Kérjük, a visszaigazoló e-mailt kinyomtatva hozd el magaddal a gyorsabb bejutás érdekében.

Vízilabda hírek
Női válogatott
Bíró Attila
magyarország-kanada