cover image
Szövetség
Egyéb
Közlemény

A jövő vízilabdasikereit támogatja az OMV Hungária

2016. február 24. 9:18

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Vízilabda Szövetség az OMV Hungária Ásványolaj Kft.-vel, Közép-Európa meghatározó olajipari szereplőjének hazai leányvállalatával. A Budapest Mariott Hotelben megtartott sajtótájékoztatón Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke és Wilfried Gepp, az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatója aláírta a szerződést, amely szerint a cég a magyar vízilabda utánpótlásának kiemelt támogatója lett.

A Magyar Vízilabda Szövetség és az OMV szerdán közös sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötött egymással: a világ egyik meghatározó olajipari szereplője a szövetség hivatalos partnereként támogatja a vízilabdát. Az erről szóló megállapodást dr. Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke és Wilfried Gepp, az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatója ünnepélyes keretek között a Budapest Hotel Mariottban megtartott sajtótájékoztatón írta alá.

A Magyar Vízilabda Szövetség elnökeként, mint aki a sportág iránti felelősségén kívül a felnőtt és utánpótlás nemzeti válogatottak felkészülésének és a világversenyeken való indulásának finanszírozásáért is felelős, boldog vagyok, hogy a kölcsönös előnyök reményében egy újabb világcéggel sikerült megállapodnunk” – fogalmazott dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, aki kiemelte: az OMV a magyar vízilabda utánpótlásában vállal komoly szerepet, névadója lett többek között az országos Suli Polo bajnokságnak.

Mondanom sem kell, az utánpótlásunk jelenti a sportág jövőjét. Szakembereink irányításával komoly szakmai munka zajlik, az OMV támogatása nagyon sokat segít abban, hogy biztosított legyen a fiatalok nevelése, amely a sportszakmai vonatkozás mellett a szó nemes értelmében is nevelést rejt magában, hiszen az uszodákban hétről hétre edzésekre járni, ott felnőni egyet jelent egy jó közösséghez való tartozással” – tette hozzá az MVLSZ első embere.

Mint dr. Faragó Tamás, a női utánpótlás-válogatottak szövetségi kapitánya, a szövetség elnökségi tagja is elmondta, a magyar vízilabda utánpótlása tradicionálisan világhírű, és a sportágon belül mindig a legmagasabb minőséget képviselte. Nem lehet véletlen, hogy a minőségi termékek és szolgáltatások iránt elkötelezett OMV Magyarországon e sport mellett tette le a voksát. A vállalat támogatásával nyáron egy nagy nemzetközi utánpótlástornát rendez Magyarország – az I. OMV-kupára a legerősebb riválisokat akarja meghívni a szövetség, ezzel is jelezve, csapataink nem ijednek meg a feladattól, mint eddig is, készen állnak a rájuk váró megméretésekre.

Az OMV 25 éve van jelen Magyarországon, e negyed század alatt a vállalat sikertörténete a magyar mindennapok részévé vált – mondta Wilfried Gepp, az OMV Hungária ügyvezető-igazgatója. Az üzleti életben kollégáimmal együtt megszoktuk, hogy csak kemény munkával érhetünk el nagy sikereket, és úgy gondoltuk, a magyar utánpótlás vízilabda-válogatottat is hasonló célok motiválják. Ha két ilyen sikeres csapat összeáll, abból csak jó eredmények születhetnek. Célunk, hogy segítséget nyújtsunk e sikersportág jövőjének megalapozásában, a jövő tehetségeinek kibontakozásában. Büszkék vagyunk arra, hogy odaállhatunk a kiválóságok mellé és támogatásunkról biztosíthatjuk őket a maximális teljesítmény elérésében – tette hozzá az ügyvezető.

Az OMV alapelve a minőség és a megbízhatóság, a folyamatos fejlődés és fejlesztés. Mi ezt negyedszázada töltőállomásaink „pályáin” bizonyítjuk, míg a sportolók a medencében nyújtják a legjobbat. A társaság jubileumi akciója keretén belül minden, 25 liter feletti tankolásból 25 forintot juttat a fiatal vízilabda-tehetségek támogatására. Célunk, hogy ezzel az együttműködéssel is hozzájárulhatunk a magyar sportolók és Magyarország további sikereihez – hangsúlyozta Nagy Zsolt István, az OMV Hungária marketingigazgatója.

Nemcsik Balázs, a Magyar Vízilabda Szövetség főtitkára kiemelte, hogy az együttműködés több, mint egy átlagos szerződés, mindkét fél hiszi, a különböző projektek beindítása bizonyítja majd a megállapodás sikerességét.
Szövetségi hírek
Sajtóközlemények
omv
támogató