cover image
Egyéb

Megvan a KSI első győzelme

2016. február 13. 17:18

A Pécset verte Horváth János csapata az ob I. tizenkettedik fordulójában. A Szeged Kaposváron tudott nyerni, Manhercz Krisztián 5 gólt szerzett.

Eddig 11 vesztes meccs volt a KSI háta mögött, meg kell jegyeznünk, hogy stabil játékosait vesztette el a nyáron a társaság. A Kovács Gergő, Kardos Gergely, Kalanovics Balázs, Fejős Róbert kvartett után a még fiatalabbak kerültek előtérbe, és ez eddig még nem eredményezett pontszerzést.

Már az előző körben is csak kettővel maradtak alul az UVSE-vel szemben, most viszont nagyszerűen játszottak a Pécs ellen, ami azért is megsüvegelendő, mert a PVSK pár nappal ezelőtt huszáros hajrával legyőzte a Honvédot.

Miklós Levente és Marnitz Márk 3-3 góllal zárt, a csereként beálló Leposa Gábor jól védett a kapuban, ez alapozta meg a némileg váratlan győzelmet, amely ráadásul 3 gólos lett a végére.
 
A másik délutáni mérkőzésen 1-0-ra és 2-1-re még vezetni tudott a Kaposvár a szerdán Euro Kupa-elődöntőt játszó Szegeddel szemben, azután viszont már csak egyszer sikerült egyenlíteni, a Szeged tartotta az előnyét. Ez egy- vagy kétgólos előny volt, azaz kiélezett meccset nézhettek a kaposváriak, amelyen Manhercz Krisztián végül 5 gólig jutott. Érdekesség, hogy Berta Józsefet 8 másodperccel a vége előtt 4 perces kiállítással sújtották, azaz ő biztosan kihagyja majd a kaposváriak következő bajnokiját.

Eredmények – E.ON férfibajnokság, 12. forduló:

A csoport:


Kaposvári KK-Contitech-Szeged-Diapolo 8-11 (2-3, 2-3, 2-2, 2-3)
Gólszerzők:
Vindisch 3, Nikolov 2, Parezanovics, Juhász-Szelei, illetve Manhercz K. 5, Sánta, Sedlmayer, Manhercz Á., Varga II Zs., Kunac, Chilkó
A teljes jegyzőkönyvet itt lehet elérni.


B csoport:

KSI SE-PVSK-Mecsek Füszért 11-8 (4-4, 2-3, 2-0, 3-1)
Gólszerzők:
Miklós 3, Marnitz M. 3, Bicskei 2, Boros 2, Kardos A., illetve Rakonjac 3, Stojcsics 2, Basara 2, Lajkó
A teljes jegyzőkönyvet itt lehet megnézni.
 
-d-
Vízilabda hírek
ksi