cover image
Egyéb

A Szentes továbbjutna a hétvégén

2016. február 3. 17:46

Sajtótájékoztatót tartott a Szentes női csapata a péntektől vasárnapig, a Hajós-uszodában rendezendő Euroliga-selejtező apropóján.

"Ha az oroszokat megverjük, akkor szinte biztos, hogy továbbjutunk" - mondta a sajtóeseményen Tóth László, a csapat vezetőedzője. A tornán, amely február 5-én kezdőik a Hungerit-Szentes mellett a rendező, tavaly a sorozat athéni négyes döntőjébe jutó, ott negyedik helyet szerző UVSE, valamint az orosz Spartak Volgograd és a szerb Crvna Zvezda lesznek az ellenfelek.

A mérkőzéseket a Digi Sport 1 élőben közvetíti.

A szentesiek a keddi sajtótájékoztatón kiemelték, a csapat Euroliga-mérkőzéseinek kiemelt támogatója a Szerencsejáték Zrt. Bujka Barbara a selejtezővel kapcsolatban azt mondta: már „éhes” a csapat egy tétmérkőzésre, „kemények vagyunk”, a center is bízik a továbbjutásban.

euroliga.jpgHevesi Anita, az együttes kapitánya arról beszélt, hogy a csapattársak büszkék Bzjka Barbara és Tóth László sikereire - természetesen itt a belgrádi Európa-bajnoki aranyra gondoltak. A két hónapos, főként erőnléti edzéssorozat után a lányok már várják a selejtezőt. "A hangulat jó, mindenképpen tovább kell jutni, és utána már bármi lehet" – mondta a csapatkapitány.
Vízilabda hírek
szentes
hungerit-szentes
uvse
euroliga