cover image
Egyéb

KSI és KESI: közös utakon

2015. november 18. 13:20

Együttműködési megállapodást kötött a KSI és a Kecskeméti Sportiskola. A jövőben szorosabban működik együtt a két klub.

Szívós István, a KSI szakosztály-igazgatójaként volt ott Kecskeméten, a magyar-román Világliga-selejtezőn, tekintve, hogy a mérkőzés előtt fontos dokumentumot szignózott. Szenes Mártonnal, a Hírös Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójával írt alá együttműködési megállapodást.

Hogy mi ennek az alapja és célja? A kecskeméti vízilabda támogatása és segítése. A város vízilabdasportja mindig küzd valamilyen nehézséggel, a felnőttcsapatot nem is nevezték az ob I/B-s bajnokságba, jelenleg utánpótlás-képzés folyik a Kecskeméti Sportiskolán belül. Ennek persze vannak látható nyomai, többen is az elmúlt időszakban igazoltak a fővárosi utánpótlás-együttesekbe.

A most aláírt megállapodás célja az, hogy a legnagyobb múlttal rendelkező KSI szakmai tapasztalatait átadja, emellett a gyakorlatban is segítse a KESI-t. Például közös szakmai továbbképzések, edzések, edzőtáborok megtartásával és azzal, hogy a fővárosi klub a jövőben játékosokat is ad a Kecskemét idősebb korosztályú együtteseibe. Ez persze fordítva is működik majd, a legtehetségesebb kecskeméti gyerekek a KSI-t erősítihetik majd a jövőben.
 
A most megkötött szerződést igazából mindkét fél szorgalmazta, és mindkét fél reméli, lesz is értelme, gyümölcsöző lehet.
 
-d-
 

Vízilabda hírek
kesi
Kecskemét
ksi