cover image
Egyéb

BENU Magyar Kupa: kész a negyeddöntők párosítása

2015. november 2. 12:16

A nagycsapatok elkerülték egymást a hétfői kupasorsoláson.

A hétvégi selejtezők után az A-Híd-OSC-Újbuda, a Debreceni VSE, az FTC-PQS Waterpolo, a Szeged-Diapolo, a Szolnoki Dózsa-Közgép, a Kaposvári VK, a ZF-Eger és a RacioNet-Honvéd várhatta a hétfői sorsolást a BENU Magyar Kupa negyeddöntőire.

Először a Szeged nevét húzták ki, melléjük a Kaposvárt, azaz a 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban is kupagyőztes szegediek szerencsésnek mondhatják magukat, mert elkerülték a három nagycsapat egyikét.

Nem úgy a Ferencváros, amely megkapta az Egert, mindenképpen pikáns lesz a párharc, ha másért nem, Gerendás György személye miatt. Az Eger legutóbb 2008-ban nyert kupát, ha továbbjut a Fradi ellen, hazai medencében küzdhet a trófeáért.

A Honvéd útjába az OSC került, a két csapat tavaly az elődöntőben találkozott a négyes döntő során, akkor az OSC 8-1-re hozta a meccset.

Az utolsó pár sorsolásakor csak az volt a kérdés, Debrecenben vagy Szolnokon lesz az első mérkőzés, mint kiderült, Varga Tamásék fogadhatják először az ellenfelet, történetesen a címvédőt.

A mérkőzéseket november 21-én és 22-én játsszák. Amennyiben a két meccs után döntetlenre áll a párharc, 5 méteresek következnek. Az egri négyes döntőt december 12-én és 13-án rendezik.

A negyeddöntők párosítása:

Szeged-Diapolo-Kaposvári VK
ZF-Eger-FTC-PQS Waterpolo
RacioNet-Honvéd-A-Híd-OSC-Újbuda
Debreceni VSE-Szolnoki Dózsa-Közgép
 
-ds-
Vízilabda hírek
magyar kupa
BENU
benu magyar kupa