cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Vb 2015 - Benedek Tibor: „Ez egy nagyon rosszul sikerült nyár”

2015. augusztus 8. 16:21

A férfiválogatott szövetségi kapitánya szerint nem érezte át a csapat, mi a jelentősége egy világbajnoki helyosztónak. Rövid kapitányi értékelés.

Ahogyan arról írtunk, a magyar válogatott 10-9-re kikapott Kazanyban Montenegrótól, így a hatodik helyen végzett a világbajnokságon.

Benedek Tibor meccs utáni rövid értékelése.

„Fejben nem értettük meg ennek a meccsnek a jelentőségét. Hogy mit jelent, ha egy csapat az 5. vagy a 6. lesz egy világbajnokságon. Ezt érzem a legnagyobb problémának. Mindig egy kalap alá veszem magamat a játékosokkal, így ezek szerint nekem sem volt eléggé fontos, ha a csapatnak sem. Ezt érzem, hiányosságnak, elképzelhető, hogy azt gondoltuk, majd csak nyerünk, végül aztán ez kevés volt. Ha ötödikek vagyunk és van egy rossz olaszok elleni negyedünk, azt el tudom fogadni. Ezt sokkal nehezebb így most elfogadni, hogy ezt a meccset nem nyertük meg.

Látszik, hogy a mezőny megerősödött, mi pedig nem erősödtünk tovább, sőt, talán gyengültünk is. Látszik az idei nyarunkon, nagyon sok csapattól kaptunk ki, és keveset vertünk meg. Ez egy igazán rosszul sikerült nyár.”


A szövetségi kapitány természetesen hosszabb értékelést is ad majd a nyárról, a következő napokban.
Vízilabda hírek
Férfi válogatott
kazan 2015
Férfi válogatott
Benedek Tibor
kazany 2015
kazany