cover image
Egyéb

A következő generációról ír a szaklap

2015. március 17. 10:56

A waterpoloworld.com oldal érdekes listát tett közzé, amelyben a jövő nagy klasszisait sorolja fel, legalábbis őket esélyesként említi ebben a tekintetben.

Olyan 25 év alatti férfipólósokat mutat be rövid jellemzésekkel a waterpoloworld.com oldal, akik a következő években meghatározó szereplői lehetnek a férfiválogatott mindennapjainak. Megjegyzik, a listában vannak olyanok is, akik már bőven szerepet kaptak a közelmúltban. Vámos Márton, Erdélyi Balázs, Bátori Bence, Angyal Dániel, Bedő Krisztián is ott szerepel a felsorolásban például. 

Vannak talán meglepőnek tűnő nevek is a listában, a centerek között találhatjuk a KSI játékosát, Fejős Róbertet, akiről az írás elmondja, statisztikai mutatói kiválóak ebben a szezonban, keményen harcol a védők között, ugyanakkor a kiszámíthatatlansága kockázatot rejt magában. 

A kapusok között nem meglepő, hogy Lévai Márton és Kardos Gergely szerepel a listában, a mezőnyjátékosok között ott van a Vasas korábbi két korosztályos válogatottja, Sedlmayer Tamás és Gyárfás Tamás, valamint a KSI-s Kovács Gergő is. Mellettük Jansik Dávid, Lőrincz Bálint, Fülöp Bence, Manhercz Krisztián, Zalánki Gergő és Német Toni hívta fel magára a figyelmet a lap szerint.

Itt lehet elérni az összeállítást.
 
-d-
Vízilabda hírek