cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Női

Az Univernél járt a női válogatott

2015. február 23. 15:13

Kecskeméten játssza soros világliga-selejtezőjét Merész András csapata, a mérkőzést megelőző nap délelőttjén szabadidős programot iktatott be a stáb: gyárlátogatás volt a menü.

Azt nem tudjuk, hogy kedden, az Oroszország elleni mérkőzésen paprikás lesz-e a hangulat a Kecskeméti Fürdőben, de az biztos, hogy hétfőn délelőtt az volt a lányok körében. Nem kell persze megijedni, senki nem kapott össze senkivel, ehelyett a válogatott vendége volt az egyik legnagyobb magyarországi élelmiszeripari vállalatnak.

A 100 százalékban magyar tulajdonú, 2014-ben 17 milliárd forintos árbevételt realizáló Univer Cégcsoport nevében Avramucz Attila marketing-igazgató fogadta a lányokat és a szövetségi kapitányt az Univer egyik telephelyén, Kecskeméten. Több is van, a hétfői helyszín éppen az Univer Product Zrt. egyik üzeme, ahol például a mustárt készítik. Éppen ennek elkészítésébe nyertek bepillantást a lányok, akiket végigkísértek a gyártósoron, egészen a csomagoló- és raktártérig. 

univerl7.JPG A séta előtt rövid előadásban ismerkedhetett meg a vállalat történetével és jelenlegi struktúrájával, koncepciójával a csapat, érdeklődve hallgatták az érdekes információkat. Csak kettőt említünk meg: a cég, amely minden alapanyagot - természetesen az idehaza nem honos fűszerek kivételével - magyar beszállítóktól vásárol, ráadásul Kecskemét és 80 kilométeres vonzáskörzetéből, hamarosan referenciafarmot hoz létre, ahol a paradicsom termesztését próbálják szakértők segítségével tökéletesíteni. A cég friss termékei a "Kenni jó" márkanevet viselő zöldségkrémek (kizárólag zöldséget tartalmaznak), ezeket most kezdik megismertetni a vásárlókkal.

Az Univer a különböző szószok, a paradicsom- és paprikaalapú termékek, a bébiételek, a lekvárok és a gyümölcslevek mellett a pékipari termékekben is jelen van a piacon, méghozzá a Lipóti Pékség partnereként, a cég üzemeiben a Lipóti licensz által készülnek a péksütemények, kenyerek. 

univerl20.JPG Az Univer büszke támogatója a Magyar Vízilabda Szövetségnek, a szövetség pedig nagyon hálás a kitüntetett figyelemért, amelyet a lányok most személyesen is megkaptak.

Avramucz Attila a látogatás végén sok sikert kívánt a lányoknak az Oroszország elleni keddi mérkőzéshez, ehhez a jó kívánsághoz mi is csatlakozunk.

A találkozó 18 óra 30 perckor kezdődik.
 
ds
Vízilabda hírek
Női válogatott
Merész András
világliga
oroszország
Kecskemét
univer