A Huawei az MVLSZ új támogatója!

2015. január 30. 11:44

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Vízilabda Szövetség a világ egyik vezető információs és kommunikációs technológiai szállítójával. A Budapest Marriott Hotelben megtartott sajtótájékoztatón Kemény Dénes és Fred Wang ünnepélyes keretek között írta alá az erről szóló reklámszerződést.

Fotó: Dobos Sándor

A Magyar Vízilabda Szövetség és a Huawei közös sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötött egymással. A világ egyik vezető információs és kommunikációs technológiai szállítója a szövetség hivatalos technológiai partnerekét támogatja a vízilabdát. Az erről szóló megállapodást dr. Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke, valamint Fred Wang, a Huawei Fogyasztói Üzletágának magyarországi vezetője ünnepélyes keretek között a Budapest Marriott Hotelben megtartott sajtótájékoztatón írta alá.

„A Magyar Vízilabda Szövetség elnökeként, mint aki a sportág iránti felelősségén kívül a nemzeti válogatottak felkészülésének és a világversenyeken való indulásának finanszírozásáért is felelős, nagyon boldog vagyok, hogy a kölcsönös előnyök reményében egy újabb világcéggel sikerült megállapodnunk. A magyar vízilabda tradicionálisan világhírű, ezért szívesen kötjük össze nevünket egy dinamikusan fejlődő nemzetközi informatikai céggel, egy olyan vállalkozással, amely Magyarországon sok ezer embernek ad munkát, jelentősen hozzájárulva ezzel a GDP-hez” – fogalmazott a bejelentést követően Kemény Dénes, a szövetség elnöke.

A sajtótájékoztatón részt vett Merész András, a magyar női válogatott szövetségi kapitánya, aki kifejezte köszönetét a támogatással kapcsolatban, hiszen az ilyen és ehhez hasonló szponzori szerződéseknek is hála készülhetnek csapataink zavartalanul a nagy megméretésekre. Ezzel kapcsolatban Kemény Dénes megjegyezte: „ A TAO-s működési és infrastrukturális források jelenleg biztosítják a sportág anyagi hátterét, de meggyőződésem, hogy előre kell gondolkodni, szépen lassan azokra a lehetőségekre kell támaszkodni, amelyek ugyanolyan biztonságot nyújtanak akkor, ha a TAO megszűnik. Örülök, hogy nyár óta újabb fontos reklámszerződés írtunk alá.”

A többek között az AC Milan, az Arsenal, az Ajax, az Atlético de Madrid, a Paris Saint-Germain és a Borussia Dortmund labdarúgó csapatát is támogató Huawei a „Make it possible” („Tedd lehetségessé”) márkaüzenet felépítésének érdekében kezdett nemzetközi szinten intenzív sportszponzorációs tevékenységbe még 2014-ban. Ezek az együttműködések jelentősen hozzájárultak a márkanév ismertségének növeléséhez Európában és világszerte.

Fotó: Merész Márton

„A Huawei amellett, hogy egy dinamikusan fejlődő fiatal márka, az információs technológia egyik piacvezető képviselője is. A vállalat innovatív műszaki megoldásaival és magas szintű szakértelmével egy jobban összekapcsolt világ megteremtésén dolgozik azért, hogy gazdagabbá tegye az emberek életét, és növelje az általuk használt gépek hatékonyságát. A „Make It Possible” a Huawei mottója, és a magyar vízilabdasport által elért, nemzetközileg is elismert kiváló eredmények tökéletes összhangban állnak” – mondta Fred Wang, a Huawei Fogyasztói Üzletágának magyarországi vezetője.

A sajtótájékoztató videofelvétele a nap során megtalálható majd weblapunkon – ebben nézhetik meg, mint mondott dr. Beck György, az MVLSZ társelnöke, valamint Merész András női szövetségi kapitány.
 
További képeket lehet még nézegetni a sajtótájékoztatóról ide kattintva.
Galéria

A többi képért kattintson a képre!Női OB I

BVSC-Zugló Diapolo - Szegedi V. T&N SZTE

2016. okt. 30. 16:30

Arcok és pillanatok Biros Péter búcsúmeccséről (Fotó: Dobos Sándor)
Biros Péter búcsúmeccse (Fotók: Dobos Sándor)
E.ON ob 1.: BVSC-Zugló-ZF-Eger (Fotók: Fehér Anna)
E.ON ob 1: ZF-Eger-FTC-PQS Waterpolo 10-10 (Fotók: Fehér Kálmán)
BENU MK: Pannergy-Miskolci VLC-VasasPlaket (12-10, fotó: Fehér Kálmán)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok