cover image
Egyéb

Szécsi Zoli Bon Jovi-koncerttel melegít Kaposvárra

2013. július 3. 16:21

Kaposvár OB I.-es csapatának átlag nézőszáma bizonyosan megemelkedik a következő szezonban. Háromszoros olimpiai bajnokot láthatnak majd a kapuban.

Ha nem is bombaként, de minimum petárdaként robbant a hír a minap: Szécsi Zoltán Kaposvárra igazol, hogy az OB I.-ben kiesése ellenére a következő szezonban is induló együttes kapusa legyen.

Egy másik petárdát Egerben is robbantottak annak előtte, ugyanis nem hosszabbított szerződést a bajnokcsapat Szecskával. Ennek az elmaradásnak volt folyománya a meglepő átigazolás, és azt se feledjük, hogy Kaposváron az edző is új lesz: Fekete Szilveszter, a brit női válogatott elmúlt évekbeli szövetségi kapitánya.

Ha már Nagy-Britannia: Szécsi Zoltánt kedden éppen Skóciában értük utol, jól megérdemelt pihenését tölti feleségével.

Fotó: MTI

Fotó: MTI

„Két nap London, öt nap Glasgow, benne egy Bon Jovi-koncerttel” – ismertette a programot a 35 éves kapus. Nem rossz, mint ahogy végül a választás sem volt rossz Szécsi számára, még úgy is, hogy sokan a Vasasra vagy a Honvédra tippeltek, miután kiderült, az Egertől el kell jönnie.

„Két dolog döntött Kaposvár mellett: egyrészt az, hogy ők kerestek először. Talán már azon a pénteki délutánon, mikor kiderült, nem maradok Egerben. A másik ok az, hogy fel szeretnének építeni valamit Kaposváron, ez egy kihívás, egy hálás feladat. Megtisztelő részt venni egy ilyen építkezésben” – így Szécsi Zoli, aki még nem dolgozott Fekete Szilveszterrel, nem is találkoztak, de amint mondta: „ő is kapus volt, szóval biztos jól kijövünk majd egymással”.

Szecska le is költözik majd feleségével Kaposvárra, nem lesz tehát ingázás. A csapat teljesítményében lehet, hisz a mezőny második fele kiegyenlítettebb:
„A cél, hogy ne végezzünk az utolsó három hely valamelyikén, és biztosan bent maradjunk. Elég nagy a harc, vannak jó csapatok, az OSC, a Szentes, a BVSC. Majd meglátjuk.”

Ami pedig a válogatottat illeti, nem hagyhattuk ki a kérdést, mit vár a srácoktól a világbajnokságon?

„Én már korábban rátettem a vállukra a terhet, mert azt gondolom, képesek megnyerni a világbajnokságot. Ezt a görög torna is bizonyította. Viszont annyira kiegyenlített a mezőny, hogy az 1-7. helyezés bármelyike a miénk lehet. Mégis azt mondom, érmet szerzünk”.

Úgy legyen, ne legyünk skótok!
Vízilabda hírek
szécsi zoltán