cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Pólós üzenet Bukarestbe: „Hajrá, magyarok!”

2014. október 10. 15:24

Férfi vízilabda-válogatottunk tagjai itthonról szurkolnak a szombaton Eb-selejtezőn pályára lépő labdarúgó-válogatottunknak - Benedek Tibor külön szorít az először kispadra ülő Dárdai Pálnak

A Románia–Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtező időpontjában ugyan a magyar pólósok többsége a medencében vívja soros csatáját, legjobbjaink azonban nem feledkeznek meg sporttársaik nagy megméretéséről sem. A mérkőzésük után várják majd a bukaresti híreket – a jó híreket, mondani sem kell.

Hogy a maguk módján hozzátegyenek valamit a remélt sikerhez, üzentek a román fővárosban tartózkodó focistáknak.

A tavaly világbajnoki, idén nyáron Európa-bajnoki ezüstérmet szerző válogattunk csapatkapitánya, Varga Dániel társai nevében is így foglalta össze a lényeget: „Nem az számít, hogy hol játszol, nem az számít, hogy ki ellen játszol, nem az számít, hogy előtte kikaptál vagy nyertél, mert csak az számít, hogy abban a kilencven percben mit teljesítesz, abban a kilencven percben önmagadért, a csapattársaidért, a magyar szurkolókért miként cselekedsz. Hajrá, magyar labdarúgó-válogatott!”

A csapatvezető, Gergely István ennyit tett hozzá: „Tudjuk, hogy milyen nehéz egy erős ellenfél pályáján küzdeni, de így még édesebb a siker! Hajrá, magyarok!”

A szövetségi kapitány, Benedek Tibor kollégája, Dárdai Pál felől közelítette meg a kérdést: „Saját bőrömön tapasztaltam meg, mennyire fontos az első mérkőzés, új erőt, szárnyakat adhat a folytatásra. Nagyon szorítok Dárdai Pálnak, hogy sikeres legyen a bemutatkozása! Bízom abban, hogy ezúttal jó eredménnyel tér haza a csapat Bukarestből.”
 
- a.z. -
Vízilabda hírek
Férfi válogatott
válogatott
varga dániel
Benedek Tibor
gergely istván