cover image
Egyéb

Hogy muzsikál majd a Fradi?

2014. október 7. 16:58

A hangulat garantált a Népligetben. Garantált, mert hivatalos hangulatfelelőse is van már a Ferencvárosnak: Lotfi Begi „húzza” majd a nótát.

Az átigazolási időszak ugyan lezárult, de a zöld-fehérek csapata mégis új taggal bővült. A friss igazolásra nem a medencében, hanem a parton számít a klub! A magyar vízilabdában egyedülálló módon sztár DJ-vel erősít a Fradi. A hangulatról a hazai meccseken a játékosok mellett Lotfi Begi gondoskodik! Az Eurovíziós dalfesztivált is megjárt Compact Disco alapítója, a magyar popszakma előadóinak is rendszeresen készít remixet, többek között együtt dolgozott már Ákossal és Rúzsa Magdival is. Az iráni születésű zenész régóta Fradi drukker, a labdarúgó-csapat mérkőzéseit is rendszeresen látogatja.

watch?v=eUHoNALWeX4A pólósokkal a hétfői edzésen találkozott, a csapattól egy hivatalos pólót kapott, míg a játékosok egy speciális zenei válogatást kaptak a DJ-től. Lotfi Begi szerdán a BVSC elleni nyitómérkőzésén (19.30) „lép először színpadra” a Népligetben.

watch?v=5UJTSO4BDIs&feature=youtu.be„Izgulok, már várom. Nagy szerelem ez, örülök, hogy itt lehetek” – fogalmazott a DJ, akinek szavaihoz a csapat edzője, az olimpiai bajnok Varga Zsolt csak ennyit tett hozzá:
„Örömmel fogadtuk be őt közénk, a hangulat adott lesz, ennek megfelelően szeretnénk mi is jól muzsikálni a vízben.”
Vízilabda hírek
ftc. ferencváros
lofti begi
dj
varga zsolt