cover image
Egyéb

Szakmázós (is) lesz a Vízilabda Expó

2014. szeptember 10. 16:51

Már csak hármat kell aludni az I. Vízilabda Nyílt Nap és Expóig. Budaörsön több komoly előadás is lesz szeptember 13-án.

A 13-as esetünkben szerencsés szám lesz szeptemberben, ugyanis tömény vízilabdaélménnyel gazdagodhatunk az I. Vízilabda Nyílt Nap és Expón. A szervezők gondoskodtak arról, hogy könnyedebb programok éppúgy legyenek a budaörsi uszodában, mint "szakmaibb" események.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy végleges a színpadi programok menetrendje. Annyiban egészítenénk ezt ki, hogy érdemes az elejétől a végéig ott maradni, és meghallgatni az előadásokat. Az első előadó 11 óra után nem sokkal Imre Tóvári Zsuzsa pszichológus lesz, aki tevékeny részese volt a férfiválogatott tavalyi és idei sikereinek, ráadásul dolgozott a korábbi válogatottal is. A Magyar Antidopping Csoport vezetője, Tiszeker Ágnes előadása után szó esik a táplálékkiegészítők szerepéről Németh Sándor jóvoltából, Kovács Ildikó dietetikus pedig a helyes táplálkozásról beszél majd. 13 óra 10 perctől Kemény Dénes, a szövetség elnöke tart majd előadást, értesüléseink szerint szakmai lesz ez is.

Mint ahogyan arról is hírt kaptunk, hogy az utolsó előadás is "szakmázós" lesz. Az előadó személye természetesen erre garancia: Benedek Tibor a barcelonai vb után tartott margitszigeti előadáshoz hasonló, elemző prezentációval készül. Ez minden edző (és játékos) számára hasznos lehet majd.

expoplakat2.jpgDe természetesen nemcsak a színpadon zajlanak események, a klubok utcájában az ob I.-es csapatokkal lehet ismerkedni, a sportrelikvia kiállítást folyamatosan meg lehet nézni, lesz irodalmi és médiasarok is.
 
A medencében délelőtt 10 órától a női válogatott tagjainak részvételével gálameccset nézhetünk, ugyanezt délután fél 5-től a férfi nemzeti együttes szereplőivel is átélhetjük. A kettő között dr. Kiss Gergely tart majd edzést, és persze dedikálja is nemrég megjelent önéletrajzi kötetét.

A programokról részletesen az expó weboldalán lehet olvasni.
 
Budapestről egyébként a 140-es vagy 140A-s jelzésű autóbuszokkal lehet kimenni a helyszínre, a Templom tér megállónál kell leszállni, ahonnan kis séta után elérhető az uszoda.
Vízilabda hírek
vízilabda expo
expó
Budaörs
gergely istván