cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Gilda Max: maximális fordulatszámon

2013. június 27. 11:30

A Margitszigetet beborító árhullám miatt jó ideig nem látogathatta a Hajóst a férfiválogatott, így a tornatermi edzéseknek is lőttek – hanem itt lépett be a képbe a Gilda Max óbudai terme, ahol a lehető legjobb feltételek között készülhet a csapat, a cég vendégeként.

A céggel már tavaly is volt kapcsolat, most az egyik, ha nem a legjobban felszerelt gymbe, az óbudaiba kezdett járni a férfiválogatott azok után, hogy a Margitsziget nem volt látogatható az árvíz miatt.

Szuper itt minden, a lehető legjobb körülmények várják a csapatot, a tornához külön termet kapunk, és minden olyan gép megvan, amin tudunk erősíteni” – mondta Benedek Tibor még szerda délelőtt. A szövetségi kapitány elégedett a keret erőállapotával, bár természetesen még messze nincs vége a munkának.

Az urak egyébként fáradt ábrázattal készülődtek az újabb erőfejlesztéshez, Madaras Norbert jelezte, a mostani az egyik legkeményebb hét, „de persze tudjuk, szükség van erre, azaz nincs ezzel semmi baj – csak hát végigcsinálni...

Szivós Marci még ennél is tovább ment. „Úgy gondolom, az edzői stáb az életünkre tör... Ez maga az inkvízició...” Később, a torna előtt még megjegyezte: „Már várom, hogy fellobbanjanak a máglyák...” 

Nos, a máglyák kisvártatva fellobbantak, újabb kőkemény súlyzózások képében, majd – tűz a vízben –, egy derűsebb úszóadag várta a csapat tagjait a folytatásban. Azt viszont feltétlenül hozzá kell tenni, hogy az inkvizítorok garantáltan célt érnek: Szivós Marci is megerősítette, hogy a cseljabinszki Világliga Szuperdöntőn a csapat erőnléte 6.5 volt legfeljebb, ebből lesz a barcelonai világbajnokságra 10-es. Azaz maga a tökély.
Vízilabda hírek
Férfi válogatott
gilda max
szivós márton
Benedek Tibor
madaras norbert