Izmosodik a szentesi férficsapat is

2014. július 12. 08:30

A szentesi klub pénteki sajtótájékoztatóján szó esett a férficsapatról is.

A Valdor-Szentes a Pannergy-Miskolccal szemben kettős győzelemmel harcolta ki az ob I.-ben maradást nem is olyan régen. Matajsz Márk így folytathatja elkezdett munkáját a csapat élén, segítséget is kap, Horváth Tamás személyében, ő legutóbb még tevékeny részese volt a vízben a szentesiek szereplésének - a kapuban.

Több igazolást is bejelentettek, számolt be a Szentesi Mozaik: érkezik a szentesi születésű Vörös Viktor Szolnokról, a szintén szentesi Boros Tamás a Honvéd együttesétől, valamint aláírta már szerződését a legutóbb Debrecenben szereplő Weszelovszky László, a kaposvári Dőry Farkas, a holland válogatott center Thomas Lucas (ő egyébként a női csapat klasszisának, Sabrina van der Slootnak barátja) és egy Svájcban játszó szerb kapus, a 39 éves Predrag Spasojevic. November végéig a Szentes csapatát segíti majd Somogyi Balázs is, aki egyébként Svájcban légióskodik.

Nem marad Szentesen Hegedűs István, Hegedűs Bence, Kistamás Zsolt, Kiss Gyula, Szabó Levente és Martin Kolarik sem, utóbbi - bár szerették volna megtartani - Debrecenben folytatja, ahonnan jobb ajánlatot kapott. Marad továbbá Horváth Alex, Boros Krisztián, Németh Dániel, Nagy Márton, Szabó Zoltán, Pellei Frank, Werner Richárd, Csuka Flórián, Werner György.
 
Matajsz Márk elmondta, a felkészülést július 28-án elkezdik, még egy bekket szeretnének igazolni. A Szentes szeptemberben több csapatos felkészülési tornát rendezne, még a Magyar Kupa selejtezője előtt.

A szentesi női csapatról itt lehet olvasni.Női OB I

BVSC-Zugló Diapolo - Szegedi V. T&N SZTE

2016. okt. 30. 16:30

Arcok és pillanatok Biros Péter búcsúmeccséről (Fotó: Dobos Sándor)
Biros Péter búcsúmeccse (Fotók: Dobos Sándor)
E.ON ob 1.: BVSC-Zugló-ZF-Eger (Fotók: Fehér Anna)
E.ON ob 1: ZF-Eger-FTC-PQS Waterpolo 10-10 (Fotók: Fehér Kálmán)
BENU MK: Pannergy-Miskolci VLC-VasasPlaket (12-10, fotó: Fehér Kálmán)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok