cover image
Egyéb

Bolonyai Flórával és Miskolczi Kittivel erősít a Szentes

2014. július 11. 20:57

Tovább erősödik a bajnok Hungerit-Szentes női együttese. Ezt vonhatjuk le következtetésként a pénteki sajtótájékoztatót követően. Több érkezőt jelentettek be.

Ismertették a bajnokcsapat vezetői, milyen kerettel vágnak neki a következő szezonnak. Nos, Tóth Gyula szakosztály-vezető bejelentette, hogy a Szentes szerződteti Bolonyai Flórát, a válogatott első számú kapusát.

Az Eb-re készülő klasszis azonban csak decembertől áll majd rendelkezésre, addig ugyanis még kötelezettségei vannak az amerikai egyetemén. Addig Gundl Diána lesz az első kapus a csapatnál. Ebből is következik, hogy a görög Stefania Terefou nem marad a csapatnál, mint ahogyan a mezőnyből Peggy Etiebet sem, ő abbahagyja a pólót.

A többiek maradnak, és vannak érkezők is: Egerből a korábbi szentesi Pengő Nikolett, Pócsi Bianka, Dunaújvárosból egy év kitérő után Miskolczi Kitti. Egy bekket még terveznek igazolni Tóth László szakmai irányításával - elképzelhető, hogy az Eb-n ki is néznek majd valakit erre a posztra.

A csapat a LEN Kupában indulna, de még nem lehet tudni, hogyan szervezik meg a nemzetközi kupasorozatokat ősztől.

A szentesi női csapat kerete:

Bolonyai Flóra, Gundl Diána, Lekrinszki Gina - kapusok

Győri Eszter, Hevesi Anita, Gémes Alexa, Kövér-Kiss Réka, Kádár Ildikó, Rácz Daniella, Farkas Tamara, Tóth Csenge, Sabrina van der Sloot, Pengő Nikolett, Miskolczi Kitti, Pócsi Bianka - mezőnyjátékosok
Vízilabda hírek
szentes
hungerit szentes
bolonyai flóra
miskolczi kitti
pengő nikolett