Szücs, Gangl és Csabai az UVSE-ben!

2014. július 01. 16:08

Három klasszis is Budapesten folytatja klubpályafutását, az UVSE így még nagyobb babérokra törhet a következő szezonban.

Szücs Gabriella is az UVSE játékosa lesz (Fotó: Kovács Anikó)

Az elmúlt szezonban az UVSE adta a bajnokság legjobb játékosát Kisteleki Hanna személyében (a játékostársak voksai alapján), most mellé három újabb meghatározó játékos igazol. 

Az előző szezon legjobb kapusa, Gangl Edina, aki a ZF-Egerből érkezik, a Sabadellel újra BL-győztes, spanyol bajnok és kupagyőztes Szücs Gabriella, valamint a Dunaújvárosi Főiskola Magyar Kupa-győztes válogatottja, Csabai Dóra.

A játékosok már aláírtak a következő szezonra, és bár az idei évben a 4. helyen végeztünk, a következő bajnokságban még nagyobb meglepetést okozhatnak a lányok. Áts Bertalan vezetőedző a lányokkal kapcsolatosan úgy fogalmazott: „Nagyon jó úton haladunk, bízom benne, hogy jövőre előrelépünk."

Benczur Márton, az UVSE szakmai elnökhelyettese elmondta: „Az elmúlt szezonban új koncepció alapján igyekeztünk a nálunk nevelkedett válogatott játékosokat visszacsábítani az egyesülethez, illetve olyan játékosokat igazolni, akik megfelelő példaképei lehetnek a nálunk szereplő fiataloknak. Olyan fiatal játékosok kaptak nagy szerepet, mint az azóta a válogatott keretbe is bekerült Sikter Diána, Kuna Szonja, vagy a Honvédtól igazolt Kövesdi Vivien akik éltek a lehetőséggel és jó teljesítményükkel segítették a csapatot hogy az Euroligában se valljon szégyent és a bajnokságban is jól szerepeljen. Fontos megemlítenünk még a világbajnoki aranyérmes Tóth Andreát, aki rutinjával összefogta a csapatot és csapatkapitányként irányította a fiatal játékosainkat meccsről-meccsre,
edzésről-edzésre.


Vezetőségünk óriási erőfeszítéseinek hála a következő szezonban is folytatni tudjuk az elkezdett építkezést és büszkék vagyunk rá, hogy olyan játékosok választották egyesületünket, mint a válogatott három alapembere, Csabai Dóra, Gangl Edina, valamint az előző szezonban is Euroliga-győztes Szücs Gabriella, velük jelentősen megerősödik a keretünk. Lehetnek még további érkezők is a csapathoz, igyekszünk még néhány poszton erősíteni, jól haladnak az egyeztetések a kiszemeltjeinkkel. Konkrét kitűzött célról majd csak a végleges játékoskeret és az ellenfelek ismeretében lehet beszélni, de az biztos. hogy a női Euroligában vállaljuk az indulást a következő szezonban is és dobogós helyen szeretnénk végezni a magyar bajnokságban is.”E.ON Férfi OB I

A-HID OSC ÚJBUDA - CONTITECH SZEGED

2016. okt. 19. 18:00

Női OB I

BVSC-Zugló Diapolo - Szegedi V. T&N SZTE

2016. okt. 30. 16:30

Arcok és pillanatok Biros Péter búcsúmeccséről (Fotó: Dobos Sándor)
Biros Péter búcsúmeccse (Fotók: Dobos Sándor)
E.ON ob 1.: BVSC-Zugló-ZF-Eger (Fotók: Fehér Anna)
E.ON ob 1: ZF-Eger-FTC-PQS Waterpolo 10-10 (Fotók: Fehér Kálmán)
BENU MK: Pannergy-Miskolci VLC-VasasPlaket (12-10, fotó: Fehér Kálmán)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok