cover image
Egyéb

Papesz ügyvezető lesz, Szivós Egerben játszhat

2014. május 16. 13:29

Cserhalmi Julianna, a Diapolo-Szeged elnök asszonya a Délmagyarországnak elárulta, hogyan alakul át a csapat a nyáron.

Meglehetősen konkrét kijelentéseket tett a delmagyar.hu-nak adott interjújában a szegedi klub vezetője. A sorozatban harmadik bajnoki bronzérmére készülő Szeged a szezon közben vesztette el főtámogatóját, a klub mellett tizenkét évig álló A Híd cégcsoportot. 

A szegediek azonban végig tudták játszani a bajnokságot, köszönhetően a diapolo segítő kezének. Pletykákat hallani arról, hogyan alakul át az SZVE, most ennek részleteit ismerhettük meg az elnökasszony révén:

"Nem titok, a nyáron alaposan átalakul majd a csapatunk, többen bejelentették, hogy távoznak. Szivós Márton Egerben, Nagy Viktor és Tóth Márton Szolnokon, az edző, Vincze Balázs az OSC-nél dolgozik tovább, és Juhász Zsolt is követi a mestert, így a fővárosba költözik. Új hír, hogy Molnár Tamás lesz a klub ügyvezetője és szakmai igazgatója. A háromszoros olimpiai bajnok már több tehetséges játékossal beszélt, megkezdte a tárgyalásokat. Van időnk, hiszen a nyár végéig lehet igazolni. Egy biztos, lesz csapat, csak teljesen az alapoktól kell kezdenünk mindent. Átéltünk már ilyet Szegeden, és az az építkezés sikeres volt, hiszen egy nemzetközileg jegyzett csapatot sikerült létrehozni" – mondta el Cserhalmi Julianna.

Azt gondolja, igazi közösség, igazi Csapat működött Szegeden az elmúlt időszakban, és ha Szivós Márton és Sánta Dániel nem sérül meg, a csapat képes lett volna kivívni a bajnoki döntős szereplést.
"Minden elismerés megilleti a játékosokat, az edzőt, Vincze Balázst, mert tiszta szívvel tették a dolgukat és dolgozták végig a szezont. Bízom benne, hogy holnap sikerül nyernünk a Honvéd ellen, és bronzérmesek leszünk. Nagy köszönet jár a szegedi közönségnek, mert nélkülük sem lehettünk volna sikeresek. Türelmet kérünk, egy új csapatot építünk. A város mindig mellettünk állt, így lesz ez most is. Újabb támogatókra azonban nagy szükségünk lesz, mert csak velük közösen építhetünk fel egy újabb sikeres csapatot" - tette hozzá az elnök asszony.  
 
Nos, a bronzmeccs mindent eldöntő felvonása szombaton, 17 órakor kezdődik a szegedi nyitott medencében.
Vízilabda hírek
szeged
cserhalmi julianna
szivós márton
molnár tamás
tóth márton