cover image
Egyéb

Éttermet nyitott az Eb-nagykövete

2014. május 6. 13:59

Kásás Tamás életet lehel üzlettársával a Komjádi-uszoda egyik "sarkába".

Hétfő este megnyílt a Tommy di Napoli étterem a Komjádi-uszoda oldalában, a hamisítatlan olasz, ezen belül is nápolyi ízeket a hat évig a Posillipo Napoliban játszó Kásás Tamás garantálja majd. 

Ő üzemelteti ugyanis társával az éttermet, amely a minőségre törekszik a vendégek számára elérhető árak mellett. Kása Nápolyban tartotta a castingot a leendő szakácsok számára, így választották ki az évtizedes nemzetközi rutinnal bíró séfet, Vito Catalanót, valamint a két pizzás fiút, a negyven évig Nápolyban pizzát sütő Giuseppét és a Rómából származó Umbertót. Velük együtt húszan dolgoznak az étteremben.

Fotó: Dobos Sándor

Fotó: Dobos Sándor

Az ételek elkészítéséhez minden alapanyagot Olaszországból importálnak az autentikus ízek elérése érdekében: a bivalymozzarellát hetente szállítják, de van olyan paradicsomfajta, amely csak a Vezúv lábánál terem, azzal is lehet találkozni, csakúgy, mint egy speciális liszttípussal a Caputóval, ebből készül a Komi mellett a pizza, amelyre Fior di Latte sajtot olvasztanak.

Tommy nagyon várt már valami új kihívásra, a vízilabda befejezése után sokat unatkozott. S mivel nem nagyon találkozott az olasz ízekkel Budapesten (hat évet játszott a Posillipo Napoliban), kapóra jött ez az ötlet.
 
A SportKlub MezTelenül műsora is ott volt a megnyitón.
watch?v=MfdynXwOO3k  
Vízilabda hírek
kásás tamás
étterem
tommy di napoli