cover image
Egyéb

Antal Dóra a konferencia legjobbja

2014. április 29. 21:15

A Berkeley Egyetem magyar pólósa nagy elismerésben részesült, de ez nem véletlen.

Nem könnyű eligazodni az amerikai egyetemi bajnokságban és a különböző helyi tornák dzsungelében, de segítséget kértünk Antal Dórától, a Berkeley Egyetem hallgatójától. Dodó hat gólt szerzett a hétvégén az úgynevezett MPFS (Mountain Pacific Sports Federation) összevont tornáján, a kaliforniai konferencia legjobbjának jelölték ennek is köszönhetően.

Antal az egész szezonban 71 gólnál jár, ez 2,96-os meccsenkénti átlagot jelent.

Május 9. és 11. között az NCAA, azaz az amerikai egyetemi bajnokság döntője vár majd rá és Illés Annára, az egyetem csapatának másik magyar klasszisára. 

"Igen, tudom, kicsit bonyolult, én sem nagyon értettem az elején, melyik sorozat hová tartozik. A hétvégén a mi konferenciánk tornáját rendezték meg hat csapat részvételével. Jól jelzi, hogy a miénk a legerősebb, hogy az egyetemi bajnokság, az NCAA nyolccsapatos döntőjébe a mi konferenciánkból öt csapat jutott be. Az Arizona elleni bronzmeccsen sikerült a hosszabbításban gólt lőnöm, így lettünk harmadikak a tornán. Egyébként a negyedik helyen zártunk összesítésben. Egyébként az NCAA-ban is az Arizona ellen kezdünk, a győztes jut a négy közé. Remélem, mi leszünk azok" - foglalta össze a lényeget Antal Dóra.

Illés Anna egyébként a csapat második legeredményesebb játékosa a maga 46 góljával.
Vízilabda hírek
antal dóra
illés anna