cover image
Egyéb

Eb-kabalabéka: jöjjön a megkeresztelés!

2014. március 18. 13:49

Szavazásra bocsájtjuk az első kör után a rostán fennmaradt neveket: a legtöbb voksot kapó névről kereszteljük el az Európa-bajnokság kabalafiguráját.

Új barátunkat, a békát már megismerhettük az elmúlt hetekben. Az Európa-bajnokság kabalafigurája egyre népszerűbb a pólót kedvelők és a sportágat követők körében, valószínű ez a népszerűség növekedni fog, amikor már neve is lesz a kis kedvencnek.

Az elmúlt 25 napban több mint 200 javaslat érkezett felhívásunkra és az Európa-bajnokság Szervező Bizottsága ezek közül kiválasztotta azokat (igen, nehéz volt dönteni, azért lett most ily bő a „keret”), amelyekre a szövetség weboldalán lehet szavazni.

A legtöbb voksot kapó nevet - amely így békánk neve lesz - az Európa-bajnokság előtt 100 nappal tartandó sajtótájékoztatón jelentjük be, addig lehet tehát szavazni.

Azt már korábban jeleztük, hogy az önkéntes keresztszülők között, valamint a nevekre szavazók között 2-2 meccsjegyet (a magyar válogatott egyik csoportmérkőzésére lesz érvényes) sorsolunk ki a szavazási procedúra végeztével, emellett a keresztapa/keresztanya meghívást kap a már említett sajtótájékoztatóra, ahol találkozhat Benedek Tibor és Merész András szövetségi kapitányokkal, valamint a torna két nagykövetével, Kásás Tamással és Drávucz Ritával is.

S akkor lássuk a medvét, pontosabban a békát, még pontosabban a neveket:

Alfred
Aquaquack
Bombina
Breqi
Ebi
Frogo
Froggy
Mr. Walter Polo
Splash
Walter
Waterfrog

Innentől tehát rajtatok a sor! A klikkelés és a szavazás egyszerű, tartózkodni nem ér!
 
Szavazni itt lehet!


(A szavazás állásáról folyamatosan adunk majd tájékoztatást!)
Vízilabda hírek
EB Budapest 2014
béka
eb 2014 budapest
kabalafigura